Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2931

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮзва, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.authorYuzva, Yurij-
dc.contributor.authorPokotylo, Оleg-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-05-07T12:27:38Z-
dc.date.available2014-05-07T12:27:38Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2931-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleПроблеми і перспективи збагачення йогуртів поліненасиченими жирними кислотами омега-3uk
dc.title.alternativeProblems and prospects of enrichment yogurt polyunsaturated fatty acids omega-3uk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.146uk
dc.subject.udc612.397.23-
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
305.pdf45,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
305.djvu16,94 kBDjVuПереглянути/відкрити
305__COVER.png195,5 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.