Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Назва: | Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания |
Інші назви: | Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування |
Автори: | Варфоломеева, Елена Романченко, Светлана Varpholomeeva, Elena Romanchenko, Svetlana Варфоломеєва, Олена Романченко, Світлана |
Дата публікації: | 19-гру-2012 |
Дата внесення: | 16-лют-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
Часове охоплення: | 19-20 грудня 2012 року |
УДК: | 637.146.33 664.05 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
265.pdf | 39,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
265.djvu | 14,32 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
265__COVER.png | 161,67 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.