Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
| Título: | Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания |
| Outros títulos: | Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування |
| Autor: | Варфоломеева, Елена Романченко, Светлана Varpholomeeva, Elena Romanchenko, Svetlana Варфоломеєва, Олена Романченко, Світлана |
| Data: | 19-Dez-2012 |
| Date of entry: | 16-Fev-2014 |
| Editora: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.146.33 664.05 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843 |
| Content type: | Article |
| Aparece nas colecções: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Ficheiros deste registo:
| Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| 265.pdf | 39,93 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
| 265.djvu | 14,32 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
| 265__COVER.png | 161,67 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.