Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorВарфоломеева, Елена-
dc.contributor.authorРоманченко, Светлана-
dc.contributor.authorVarpholomeeva, Elena-
dc.contributor.authorRomanchenko, Svetlana-
dc.contributor.authorВарфоломеєва, Олена-
dc.contributor.authorРоманченко, Світлана-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-02-16T16:08:36Z-
dc.date.available2014-02-16T16:08:36Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843-
dc.language.isoruuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleОбоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питанияuk
dc.title.alternativeSubstantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports fooduk
dc.title.alternativeОбґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування-
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.146.33uk
dc.subject.udc664.05-
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
265.pdf39,93 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
265.djvu14,32 kBDjVuMegtekintés/Megnyitás
265__COVER.png161,67 kBimage/pngMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!