Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843

Fullstendig metadatavisning
DC FeltVerdiSpråk
dc.contributor.authorВарфоломеева, Елена-
dc.contributor.authorРоманченко, Светлана-
dc.contributor.authorVarpholomeeva, Elena-
dc.contributor.authorRomanchenko, Svetlana-
dc.contributor.authorВарфоломеєва, Олена-
dc.contributor.authorРоманченко, Світлана-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-02-16T16:08:36Z-
dc.date.available2014-02-16T16:08:36Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843-
dc.language.isoruuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleОбоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питанияuk
dc.title.alternativeSubstantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports fooduk
dc.title.alternativeОбґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування-
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.146.33uk
dc.subject.udc664.05-
Vises i samlingene:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
265.pdf39,93 kBAdobe PDFVis/Åpne
265.djvu14,32 kBDjVuVis/Åpne
265__COVER.png161,67 kBimage/pngVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright