Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorВарфоломеева, Елена-
dc.contributor.authorРоманченко, Светлана-
dc.contributor.authorVarpholomeeva, Elena-
dc.contributor.authorRomanchenko, Svetlana-
dc.contributor.authorВарфоломеєва, Олена-
dc.contributor.authorРоманченко, Світлана-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-02-16T16:08:36Z-
dc.date.available2014-02-16T16:08:36Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843-
dc.language.isoruuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleОбоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питанияuk
dc.title.alternativeSubstantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports fooduk
dc.title.alternativeОбґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування-
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.146.33uk
dc.subject.udc664.05-
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
265.pdf39,93 kBAdobe PDFGöster/Aç
265.djvu14,32 kBDjVuGöster/Aç
265__COVER.png161,67 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.