Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843
Tytuł: | Обоснование дозы внесения овсяных хлопьев при производстве творожного продукта для спортивного питания |
Inne tytuły: | Substantiation of the dose of introduction of oat flakes by production of the cottage cheese product for a sports food Обґрунтування дози внесення вівсяних пластівців при виробництві сирного продукту для спортивного харчування |
Authors: | Варфоломеева, Елена Романченко, Светлана Varpholomeeva, Elena Romanchenko, Svetlana Варфоломеєва, Олена Романченко, Світлана |
Data wydania: | 19-gru-2012 |
Date of entry: | 16-lut-2014 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place edycja: | Тернопіль, Україна |
Zakresu czasowego: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.146.33 664.05 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2843 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
265.pdf | 39,93 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
265.djvu | 14,32 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
265__COVER.png | 161,67 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi