Browsing "Матеріали конференцій, семінарів, читань" by Subject 664.8/9

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract28-Νοε-201818-Φεβ-2019Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціПокотило, О. С.; Кафтан, А. І.; Pokotylo, O. S.; Kaftan, A. I.
Article24-Απρ-201427-Φεβ-2016Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, O. U.
Article25-Απρ-201316-Φεβ-2016Заморожені овочі незамінні компоненти харчування людиниГерій, О.
Conference Abstract11-Οκτ-201728-Οκτ-2017Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha
Article25-Απρ-201726-Ιου-2017Значення емульсій у харчуванніМатіяш, О.; Броніцький, А.; Matiyash, O.; Bronitskiy, A.
Article25-Απρ-201316-Φεβ-2016Особливості зберігання харчових продуктів у замороженому виглядіЧайка, М. Ю.
Conference Abstract26-Απρ-201830-Μαΐ-2018Структурно-механічні властивості харчових продуктівТютях, О.; Tiutiakh, O.
Conference Abstract10-Οκτ-201915-Νοε-2019Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia
Article25-Απρ-201316-Φεβ-2016Фруктові консерви з цитрусових і гарбузаВанкевич, О.