Browsing "Матеріали конференцій, семінарів, читань" by Subject 664.8/9
Showing results 1 to 9 of 9
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Conference Abstract | 28-Νοε-2018 | 18-Φεβ-2019 | Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Покотило, О. С.; Кафтан, А. І.; Pokotylo, O. S.; Kaftan, A. I. |
Article | 24-Απρ-2014 | 27-Φεβ-2016 | Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів | Шинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, O. U. |
Article | 25-Απρ-2013 | 16-Φεβ-2016 | Заморожені овочі незамінні компоненти харчування людини | Герій, О. |
Conference Abstract | 11-Οκτ-2017 | 28-Οκτ-2017 | Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha |
Article | 25-Απρ-2017 | 26-Ιου-2017 | Значення емульсій у харчуванні | Матіяш, О.; Броніцький, А.; Matiyash, O.; Bronitskiy, A. |
Article | 25-Απρ-2013 | 16-Φεβ-2016 | Особливості зберігання харчових продуктів у замороженому вигляді | Чайка, М. Ю. |
Conference Abstract | 26-Απρ-2018 | 30-Μαΐ-2018 | Структурно-механічні властивості харчових продуктів | Тютях, О.; Tiutiakh, O. |
Conference Abstract | 10-Οκτ-2019 | 15-Νοε-2019 | Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia |
Article | 25-Απρ-2013 | 16-Φεβ-2016 | Фруктові консерви з цитрусових і гарбуза | Ванкевич, О. |