Перегляд зібрання "Матеріали конференцій, семінарів, читань" за групою - Теми 640.43

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 14
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract18-лис-20222-січ-2023Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарстваМигаль, В. І.; Myhal, V.
Conference Abstract2-гру-202130-гру-2021Діджиталізація як основний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесуВолонтир, Людмила Олексіївна; Volontyr, L. O.
Conference Abstract26-тра-202322-чер-2023Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «пекар» до та після повномасштабного вторгнення в УкраїнуПаска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Артемчук, М. Ю.; Paska, M.; Radzimovska, O.; Artemchyk, M.
Conference Abstract23-бер-201816-тра-2018Конкуренція у ресторанному бізнесіСтойко, І. І.; Stoyko, I. I.
Article21-жов-201611-гру-2016Основні засади організації готельно-ресторанного господарства в УкраїніНагорняк, Галина Степанівна; Nahorniak, H. S.
Article29-жов-201422-січ-2016Основні підходи до управління якістюГалущак, М.; Галущак, О.; Halushchak, M.; Halushchak, O.
Conference Abstract23-лис-202228-гру-2022Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часуВладимир, Ольга Михайлівна; Капаць, Катерина; Vladymyr, Olha; Kapats, Kateryna
Conference Abstract26-тра-202322-чер-2023Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанівСтойко, Ігор Іванович; Stoyko, I.
Conference Abstract26-тра-202322-чер-2023Сучасні аспекти формування корпоративної культури у закладах індустрії гостинностіЗаремба, Л. Я.; Залуцька, О. Р.; Гузар, У. Є.; Zaremba, L.; Zalutska, O.; Huzar, U.
Conference Abstract28-бер-20195-чер-2019Теоретико-прикладні засади управління сферою послуг та якістю обслуговуванняКирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Kyrych, N. B.; Pohaidak, O. B.