Перегляд зібрання "Матеріали конференцій, семінарів, читань" за групою - Теми 640.43
Результати від 1 до 10 із 14
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 18-лис-2022 | 2-січ-2023 | Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарства | Мигаль, В. І.; Myhal, V. |
Conference Abstract | 2-гру-2021 | 30-гру-2021 | Діджиталізація як основний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесу | Волонтир, Людмила Олексіївна; Volontyr, L. O. |
Conference Abstract | 26-тра-2023 | 22-чер-2023 | Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «пекар» до та після повномасштабного вторгнення в Україну | Паска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Артемчук, М. Ю.; Paska, M.; Radzimovska, O.; Artemchyk, M. |
Conference Abstract | 23-бер-2018 | 16-тра-2018 | Конкуренція у ресторанному бізнесі | Стойко, І. І.; Stoyko, I. I. |
Article | 21-жов-2016 | 11-гру-2016 | Основні засади організації готельно-ресторанного господарства в Україні | Нагорняк, Галина Степанівна; Nahorniak, H. S. |
Article | 29-жов-2014 | 22-січ-2016 | Основні підходи до управління якістю | Галущак, М.; Галущак, О.; Halushchak, M.; Halushchak, O. |
Conference Abstract | 23-лис-2022 | 28-гру-2022 | Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу | Владимир, Ольга Михайлівна; Капаць, Катерина; Vladymyr, Olha; Kapats, Kateryna |
Conference Abstract | 26-тра-2023 | 22-чер-2023 | Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанів | Стойко, Ігор Іванович; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 26-тра-2023 | 22-чер-2023 | Сучасні аспекти формування корпоративної культури у закладах індустрії гостинності | Заремба, Л. Я.; Залуцька, О. Р.; Гузар, У. Є.; Zaremba, L.; Zalutska, O.; Huzar, U. |
Conference Abstract | 28-бер-2019 | 5-чер-2019 | Теоретико-прикладні засади управління сферою послуг та якістю обслуговування | Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Kyrych, N. B.; Pohaidak, O. B. |