Търсене
Добавяне на филтри:
Използвайте филтри, за да прецизирате резултатите от търсенето.
Резултати 1-3 от 3. (Време за търсене: 0.002 секунди).
- предишен
- 1
- следващ
Брой Посещения на Публикация:
Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Other | 23-Юни-2014 | 23-Юни-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості | Легоцька, Христина Романівна; Legotska, Khrystyna |
Other | 24-Юни-2014 | 23-Юни-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники | Скуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia |
Other | 24-Юни-2014 | 23-Юни-2014 | Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів | Остапйовська, Марія Володимирівна; Ostapiovska, Mariia |
Намиране
Тема
- 3 8.05170107
- 3 технології зберігання, консервува...
- 1 a common bacterial contamination
- 1 anthocyan
- 1 flavoni
- 1 food
- 1 juices
- 1 katekhin
- 1 microwave processing
- 1 microwave wavelengths
- 1 microwave wavelengths juice
- 1 pathogenic microflora
- 1 sodium benzoate
- 1 антоціан
- 1 бензоат натрію
- 1 загальна бактеріальна забрудненість
- 1 катехін
- 1 мікрофлора харчових продуктів
- 1 НВЧ-обробка
- 1 НВЧ-обробка соку
- следващ >
Дата на публикуване
- 3 2014
by type of content
- 3 Other
by languages
- 3 uk