8 міжнародний симпозіум „Проблеми інтеграції науково-освітнього, інтелектуального потенціалу в державотворчому процесі“ (2013) : [1] Домівка зібрання Перегляд статистики

8-ий міжнародний симпозіум
„Проблеми інтеграції науково-освітнього,
інтелектуального потенціалу в державотворчому процесі“
(Україна-Туреччина)

12 - 14 червня 2013 року в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбудеться 8-ий міжнародний симпозіум із проблем інтеграції науково-освітнього, інтелектуального потенціалу в державотворчому процесі, використання світового досвіду для демократичної трансформації та соціально-економічного розвитку України в умовах глобалізаційного впливу на всі сфери суспільного життя.

На симпозіумі планується розглянути і обговорити широке коло проблем із напрямків:

  1. Значення і роль науково-освітнього, інтелектуального потенціалу України у формуванні громадянського суспільства, української модерної нації та розвитку публічного управління (проблеми реалізації Конституції України, політичної структуризації суспільства, формування національної свідомості та державницького мислення, професіоналізації державно-управлінських кадрів тощо).
  2. Співробітництво між Україною та ЄС у сфері освіти, науки та професійній підготовці кадрів.
  3. Навчальні заклади та наукові установи в умовах демократичної трансформації українського суспільства. Сучасні науково-освітні технології в контексті Болонського процесу та концепції менеджменту знань.
  4. Духовні, моральні та релігійні цінності в інтеграції українського суспільства.
  5. Молодь у розбудові України.
  6. Проблеми розвитку і збереження інтелектуального потенціалу України. Відродження імен маловідомих фундаторів вітчизняної науки.

За участю провідних вітчизняних та зарубіжних учених і державних діячів відбудеться Круглий стіл: «Гуманітарні засади державотворення»

План роботи симпозіуму

12 червня:

13 червня:

Див. також у новинах університету.

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 1 з 1
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article12-чер-201310-чер-2013Інформаційне повідомлення про 8-ий міжнародний симпозіум „Проблеми інтеграції науково-освітнього, інтелектуального потенціалу в державотворчому процесі“ (Україна-Туреччина)-
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 1 з 1

Розкриття

за датою випуску
за типом вмісту
за мовами