Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2322

Назва: Інформаційне повідомлення про 8-ий міжнародний симпозіум „Проблеми інтеграції науково-освітнього, інтелектуального потенціалу в державотворчому процесі“ (Україна-Туреччина)
Бібліографічний опис: Проблеми інтеграції науково-освітнього, інтелектуального потенціалу в державотворчому процесі: інформаціне повідомлення про 8-ий міжнародний симпозіум, (Україна-Туреччина, Тернопіль, 5-6 червня 2013 року) / Міністерство освіти і науки, молоді та спорту, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Fatih University. – Тернопіль. : Видавництво ТНТУ імені Івана Пулюя, 2013. – 2 с.
Дата публікації: 12-чер-2013
Дата внесення: 10-чер-2013
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
Часове охоплення: 12-14 червня 2013 року
Теми: інформаційне повідомлення
Короткий огляд (реферат): На симпозіумі планується розглянути і обговорити широке коло проблем із напрямків: 1. Значення і роль науково-освітнього, інтелектуального потенціалу України у формуванні громадянського суспільства, української модерної нації та розвитку публічного управління (проблеми реалізації Конституції України, політичної структуризації суспільства, формування національної свідомості та державницького мислення, професіоналізації державно-управлінських кадрів тощо). 2. Співробітництво між Україною та ЄС у сфері освіти, науки та професійній підготовці кадрів. 3. Навчальні заклади та наукові установи в умовах демократичної трансформації українського суспільства. Сучасні науково-освітні технології в контексті Болонського процесу та концепції менеджменту знань. 4. Духовні, моральні та релігійні цінності в інтеграції українського суспільства. 5. Молодь у розбудові України. 6. Проблеми розвитку і збереження інтелектуального потенціалу України. Відродження імен маловідомих фундаторів вітчизняної науки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2322
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:8 міжнародний симпозіум „Проблеми інтеграції науково-освітнього, інтелектуального потенціалу в державотворчому процесі“ (2013)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Information.odt48,41 kBOpenDocument TextПереглянути/відкрити
Information.pdf138,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Information.djvu64 kBDjVuПереглянути/відкрити
Information__COVER.png305,05 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.