Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20255
Titolo: | Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва |
Titoli alternativi: | Defining quality tomato sauce implemented in Kiev trade network |
Autori: | Бендерська, О. В. Коваль, М. О. Бессараб, О. С. Benderska, O. V. Koval, M. O. Bessarab, O. S. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Бендерська О. В. Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва / О. В. Бендерська, М. О. Коваль, О. С. Бессараб // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 218–219. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Benderska O. V., Koval M. O., Bessarab O. S. (2016) Vyznachennia yakosti tomatnykh sousiv, shcho realizuiutsia v torhivelnii merezhi m. Kyieva [Defining quality tomato sauce implemented in Kiev trade network]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 218-219 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | Ⅱ |
Data: | 17-nov-2016 |
Date of entry: | 24-mar-2017 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
UDC: | 635.64 006.83 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 218-219 |
Start page: | 218 |
End page: | 219 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20255 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
References (Ukraine): | 1. Антоненко А.В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення: автореф. дис. на здобуття наук ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18.16 / А.В. Антоненко. — К., 2011. — 34 с. 2. МакКенна Б.М. Структура и текстура пищевых продуктов. Продукты эмульсионной природы / Б.М. МакКенна (ред.); пер. с англ. под ред. Ю.Г. Базарновой. – СПб.: Профессия, 2009. – 480 с. 3. Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitrosocompounds in concentrated tomatoproducts/V. Shutyuk, S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska // Харчова наука і технологія. – Одеса, 2016.– Т.№10 - с. 56–60. |
References (International): | 1. Antonenko A.V. Tekhnolohiia sousiv z diietychnymy dobavkamy funktsionalnoho pryznachennia: avtoref. dys. na zdobuttia nauk stupenia kand. tekhn. nauk: spets. 05.18.16, A.V. Antonenko, K., 2011, 34 p. 2. MakKenna B.M. Struktura i tekstura pishchevykh produktov. Produkty emulsionnoi prirody, B.M. MakKenna (red.); transl. from English ed. Iu.H. Bazarnovoi, SPb., Professiia, 2009, 480 p. 3. Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitrosocompounds in concentrated tomatoproducts/V. Shutyuk, S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska, Kharchova nauka i tekhnolohiia, Odesa, 2016, T.No 10 - P. 56–60. |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Benderska_O_V-Defining_quality_tomato_218-219.pdf | 468,15 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
ConfATMT_2016vII_Benderska_O_V-Defining_quality_tomato_218-219.djvu | 33,78 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
ConfATMT_2016vII_Benderska_O_V-Defining_quality_tomato_218-219__COVER.jpg | 186,87 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.