Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20255
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бендерська, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Коваль, М. О. | uk |
dc.contributor.author | Бессараб, О. С. | uk |
dc.contributor.author | Benderska, O. V. | uk |
dc.contributor.author | Koval, M. O. | uk |
dc.contributor.author | Bessarab, O. S. | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 листопада 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 November 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2017-03-24T22:35:50Z | - |
dc.date.available | 2017-03-24T22:35:50Z | - |
dc.date.created | 2016-11-17 | uk |
dc.date.issued | 2016-11-17 | uk |
dc.identifier.citation | Бендерська О. В. Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва / О. В. Бендерська, М. О. Коваль, О. С. Бессараб // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 218–219. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20255 | - |
dc.format.extent | 218-219 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | uk |
dc.title | Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва | uk |
dc.title.alternative | Defining quality tomato sauce implemented in Kiev trade network | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 2 | uk |
dc.subject.udc | 635.64 | uk |
dc.subject.udc | 006.83 | uk |
dc.relation.references | 1. Антоненко А.В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення: автореф. дис. на здобуття наук ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18.16 / А.В. Антоненко. — К., 2011. — 34 с. | uk |
dc.relation.references | 2. МакКенна Б.М. Структура и текстура пищевых продуктов. Продукты эмульсионной природы / Б.М. МакКенна (ред.); пер. с англ. под ред. Ю.Г. Базарновой. – СПб.: Профессия, 2009. – 480 с. | uk |
dc.relation.references | 3. Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitrosocompounds in concentrated tomatoproducts/V. Shutyuk, S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska // Харчова наука і технологія. – Одеса, 2016.– Т.№10 - с. 56–60. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Antonenko A.V. Tekhnolohiia sousiv z diietychnymy dobavkamy funktsionalnoho pryznachennia: avtoref. dys. na zdobuttia nauk stupenia kand. tekhn. nauk: spets. 05.18.16, A.V. Antonenko, K., 2011, 34 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. MakKenna B.M. Struktura i tekstura pishchevykh produktov. Produkty emulsionnoi prirody, B.M. MakKenna (red.); transl. from English ed. Iu.H. Bazarnovoi, SPb., Professiia, 2009, 480 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitrosocompounds in concentrated tomatoproducts/V. Shutyuk, S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska, Kharchova nauka i tekhnolohiia, Odesa, 2016, T.No 10 - P. 56–60. | uk |
dc.identifier.citationen | Benderska O. V., Koval M. O., Bessarab O. S. (2016) Vyznachennia yakosti tomatnykh sousiv, shcho realizuiutsia v torhivelnii merezhi m. Kyieva [Defining quality tomato sauce implemented in Kiev trade network]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 218-219 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | Ⅱ | uk |
dc.citation.spage | 218 | uk |
dc.citation.epage | 219 | uk |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.