Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20255
 
| Başlık: | Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва | 
| Diğer Başlıklar: | Defining quality tomato sauce implemented in Kiev trade network | 
| Yazarlar: | Бендерська, О. В. Коваль, М. О. Бессараб, О. С. Benderska, O. V. Koval, M. O. Bessarab, O. S. | 
| Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Бендерська О. В. Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва / О. В. Бендерська, М. О. Коваль, О. С. Бессараб // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 218–219. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | 
| Bibliographic description (International): | Benderska O. V., Koval M. O., Bessarab O. S. (2016) Vyznachennia yakosti tomatnykh sousiv, shcho realizuiutsia v torhivelnii merezhi m. Kyieva [Defining quality tomato sauce implemented in Kiev trade network]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 218-219 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | 
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Volume: | Ⅱ | 
| Yayın Tarihi: | 17-Kas-2016 | 
| Date of entry: | 24-Mar-2017 | 
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 | 
| UDC: | 635.64 006.83 | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 218-219 | 
| Start page: | 218 | 
| End page: | 219 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20255 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | 
| References (Ukraine): | 1. Антоненко А.В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення: автореф. дис. на здобуття наук ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18.16 / А.В. Антоненко. — К., 2011. — 34 с. 2. МакКенна Б.М. Структура и текстура пищевых продуктов. Продукты эмульсионной природы / Б.М. МакКенна (ред.); пер. с англ. под ред. Ю.Г. Базарновой. – СПб.: Профессия, 2009. – 480 с. 3. Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitrosocompounds in concentrated tomatoproducts/V. Shutyuk, S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska // Харчова наука і технологія. – Одеса, 2016.– Т.№10 - с. 56–60. | 
| References (International): | 1. Antonenko A.V. Tekhnolohiia sousiv z diietychnymy dobavkamy funktsionalnoho pryznachennia: avtoref. dys. na zdobuttia nauk stupenia kand. tekhn. nauk: spets. 05.18.16, A.V. Antonenko, K., 2011, 34 p. 2. MakKenna B.M. Struktura i tekstura pishchevykh produktov. Produkty emulsionnoi prirody, B.M. MakKenna (red.); transl. from English ed. Iu.H. Bazarnovoi, SPb., Professiia, 2009, 480 p. 3. Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitrosocompounds in concentrated tomatoproducts/V. Shutyuk, S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska, Kharchova nauka i tekhnolohiia, Odesa, 2016, T.No 10 - P. 56–60. | 
| Content type: | Article | 
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) | 
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ConfATMT_2016vII_Benderska_O_V-Defining_quality_tomato_218-219.pdf | 468,15 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ConfATMT_2016vII_Benderska_O_V-Defining_quality_tomato_218-219.djvu | 33,78 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| ConfATMT_2016vII_Benderska_O_V-Defining_quality_tomato_218-219__COVER.jpg | 186,87 kB | JPEG | Göster/Aç | 
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
