Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20239
Назва: | Особливості формування структури молочних продуктів |
Інші назви: | Structure formation peculiarities of dairy products |
Автори: | Рибак, О. М. Паскевич, В. М. Rybak, O. M. Paskevych, V. M. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Рибак О. М. Особливості формування структури молочних продуктів / О. М. Рибак, В. М. Паскевич // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 263–264. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Rybak O. M., Paskevych V. M. (2016) Osoblyvosti formuvannia struktury molochnykh produktiv [Structure formation peculiarities of dairy products]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 263-264 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | Ⅱ |
Дата публікації: | 17-лис-2016 |
Дата внесення: | 24-бер-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
УДК: | 637.1 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 263-264 |
Початкова сторінка: | 263 |
Кінцева сторінка: | 264 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20239 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
Перелік літератури: | 1. Арсеньева Т.П. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептури. Т.4. Мороженое. / Т.П. Арсеньева– СПб.: ГИОРД, 2002. – 184 с. 2. Tamime A. Y. (2007), Structure of dairy product, Blackwell Publishing Ltd. 3. Справочник по производству мороженого / [Оленев Ю.А., Творогова А.А., Казакова Н.В., Соловьева Л.Н.]. – М.: ДеЛи принт, 2004. – 798 с. 4. Fox P.F., McSweeney P.LH., Cogan T.M., Guinee T.P. (2004). Cheese Chemistry, Physics and Microbiology, Vol. 1, General Aspects: 3rd edn, Elsevier Academic Press, Amsterdam. 5. Fox P. F., McSweeney P. L. H. (2006), Advanced Dairy Chemistry: Volume 2 Lipids, Springer, New Yerk. 6. Вышемирский Ф.А. Масло из коровьего молока и комбинированное. / Ф.А. Вышемирский – СПб.: ГИОРД, 2004. – 850 с. 7. Rybak O. The role of milk proteins in the structure formation of dairy products / O. Rybak // Ukrainian Food Journal. – 2014. – Vol. 3. Is. 3. – P. 350-360. |
References: | 1. Arseneva T.P. Spravochnik tekhnoloha molochnoho proizvodstva. Tekhnolohiia i retsepturi. V.4. Morozhenoe., T.P. Arseneva– SPb., HIORD, 2002, 184 p. 2. Tamime A. Y. (2007), Structure of dairy product, Blackwell Publishing Ltd. 3. Spravochnik po proizvodstvu morozhenoho, [Olenev Iu.A., Tvorohova A.A., Kazakova N.V., Soloveva L.N.], M., DeLi print, 2004, 798 p. 4. Fox P.F., McSweeney P.LH., Cogan T.M., Guinee T.P. (2004). Cheese Chemistry, Physics and Microbiology, Vol. 1, General Aspects: 3rd edn, Elsevier Academic Press, Amsterdam. 5. Fox P. F., McSweeney P. L. H. (2006), Advanced Dairy Chemistry: Volume 2 Lipids, Springer, New Yerk. 6. Vyshemirskii F.A. Maslo iz koroveho moloka i kombinirovannoe., F.A. Vyshemirskii – SPb., HIORD, 2004, 850 p. 7. Rybak O. The role of milk proteins in the structure formation of dairy products, O. Rybak, Ukrainian Food Journal, 2014, Vol. 3. Is. 3, P. 350-360. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.