Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20239

Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorРибак, О. М.uk
dc.contributor.authorПаскевич, В. М.uk
dc.contributor.authorRybak, O. M.uk
dc.contributor.authorPaskevych, V. M.uk
dc.coverage.temporal17-18 листопада 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal17-18 November 2016uk
dc.date.accessioned2017-03-24T22:34:13Z-
dc.date.available2017-03-24T22:34:13Z-
dc.date.created2016-11-17uk
dc.date.issued2016-11-17uk
dc.identifier.citationРибак О. М. Особливості формування структури молочних продуктів / О. М. Рибак, В. М. Паскевич // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 263–264. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20239-
dc.format.extent263-264uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"uk
dc.titleОсобливості формування структури молочних продуктівuk
dc.title.alternativeStructure formation peculiarities of dairy productsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages2uk
dc.subject.udc637.1uk
dc.relation.references1. Арсеньева Т.П. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептури. Т.4. Мороженое. / Т.П. Арсеньева– СПб.: ГИОРД, 2002. – 184 с.uk
dc.relation.references2. Tamime A. Y. (2007), Structure of dairy product, Blackwell Publishing Ltd.uk
dc.relation.references3. Справочник по производству мороженого / [Оленев Ю.А., Творогова А.А., Казакова Н.В., Соловьева Л.Н.]. – М.: ДеЛи принт, 2004. – 798 с.uk
dc.relation.references4. Fox P.F., McSweeney P.LH., Cogan T.M., Guinee T.P. (2004). Cheese Chemistry, Physics and Microbiology, Vol. 1, General Aspects: 3rd edn, Elsevier Academic Press, Amsterdam.uk
dc.relation.references5. Fox P. F., McSweeney P. L. H. (2006), Advanced Dairy Chemistry: Volume 2 Lipids, Springer, New Yerk.uk
dc.relation.references6. Вышемирский Ф.А. Масло из коровьего молока и комбинированное. / Ф.А. Вышемирский – СПб.: ГИОРД, 2004. – 850 с.uk
dc.relation.references7. Rybak O. The role of milk proteins in the structure formation of dairy products / O. Rybak // Ukrainian Food Journal. – 2014. – Vol. 3. Is. 3. – P. 350-360.uk
dc.relation.referencesen1. Arseneva T.P. Spravochnik tekhnoloha molochnoho proizvodstva. Tekhnolohiia i retsepturi. V.4. Morozhenoe., T.P. Arseneva– SPb., HIORD, 2002, 184 p.uk
dc.relation.referencesen2. Tamime A. Y. (2007), Structure of dairy product, Blackwell Publishing Ltd.uk
dc.relation.referencesen3. Spravochnik po proizvodstvu morozhenoho, [Olenev Iu.A., Tvorohova A.A., Kazakova N.V., Soloveva L.N.], M., DeLi print, 2004, 798 p.uk
dc.relation.referencesen4. Fox P.F., McSweeney P.LH., Cogan T.M., Guinee T.P. (2004). Cheese Chemistry, Physics and Microbiology, Vol. 1, General Aspects: 3rd edn, Elsevier Academic Press, Amsterdam.uk
dc.relation.referencesen5. Fox P. F., McSweeney P. L. H. (2006), Advanced Dairy Chemistry: Volume 2 Lipids, Springer, New Yerk.uk
dc.relation.referencesen6. Vyshemirskii F.A. Maslo iz koroveho moloka i kombinirovannoe., F.A. Vyshemirskii – SPb., HIORD, 2004, 850 p.uk
dc.relation.referencesen7. Rybak O. The role of milk proteins in the structure formation of dairy products, O. Rybak, Ukrainian Food Journal, 2014, Vol. 3. Is. 3, P. 350-360.uk
dc.identifier.citationenRybak O. M., Paskevych V. M. (2016) Osoblyvosti formuvannia struktury molochnykh produktiv [Structure formation peculiarities of dairy products]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 263-264 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volumeuk
dc.citation.spage263uk
dc.citation.epage264uk
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.