Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20239

Назва: Особливості формування структури молочних продуктів
Інші назви: Structure formation peculiarities of dairy products
Автори: Рибак, О. М.
Паскевич, В. М.
Rybak, O. M.
Paskevych, V. M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Рибак О. М. Особливості формування структури молочних продуктів / О. М. Рибак, В. М. Паскевич // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 263–264. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Rybak O. M., Paskevych V. M. (2016) Osoblyvosti formuvannia struktury molochnykh produktiv [Structure formation peculiarities of dairy products]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 263-264 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 17-лис-2016
Дата внесення: 24-бер-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
УДК: 637.1
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 263-264
Початкова сторінка: 263
Кінцева сторінка: 264
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20239
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
Перелік літератури: 1. Арсеньева Т.П. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептури. Т.4. Мороженое. / Т.П. Арсеньева– СПб.: ГИОРД, 2002. – 184 с.
2. Tamime A. Y. (2007), Structure of dairy product, Blackwell Publishing Ltd.
3. Справочник по производству мороженого / [Оленев Ю.А., Творогова А.А., Казакова Н.В., Соловьева Л.Н.]. – М.: ДеЛи принт, 2004. – 798 с.
4. Fox P.F., McSweeney P.LH., Cogan T.M., Guinee T.P. (2004). Cheese Chemistry, Physics and Microbiology, Vol. 1, General Aspects: 3rd edn, Elsevier Academic Press, Amsterdam.
5. Fox P. F., McSweeney P. L. H. (2006), Advanced Dairy Chemistry: Volume 2 Lipids, Springer, New Yerk.
6. Вышемирский Ф.А. Масло из коровьего молока и комбинированное. / Ф.А. Вышемирский – СПб.: ГИОРД, 2004. – 850 с.
7. Rybak O. The role of milk proteins in the structure formation of dairy products / O. Rybak // Ukrainian Food Journal. – 2014. – Vol. 3. Is. 3. – P. 350-360.
References: 1. Arseneva T.P. Spravochnik tekhnoloha molochnoho proizvodstva. Tekhnolohiia i retsepturi. V.4. Morozhenoe., T.P. Arseneva– SPb., HIORD, 2002, 184 p.
2. Tamime A. Y. (2007), Structure of dairy product, Blackwell Publishing Ltd.
3. Spravochnik po proizvodstvu morozhenoho, [Olenev Iu.A., Tvorohova A.A., Kazakova N.V., Soloveva L.N.], M., DeLi print, 2004, 798 p.
4. Fox P.F., McSweeney P.LH., Cogan T.M., Guinee T.P. (2004). Cheese Chemistry, Physics and Microbiology, Vol. 1, General Aspects: 3rd edn, Elsevier Academic Press, Amsterdam.
5. Fox P. F., McSweeney P. L. H. (2006), Advanced Dairy Chemistry: Volume 2 Lipids, Springer, New Yerk.
6. Vyshemirskii F.A. Maslo iz koroveho moloka i kombinirovannoe., F.A. Vyshemirskii – SPb., HIORD, 2004, 850 p.
7. Rybak O. The role of milk proteins in the structure formation of dairy products, O. Rybak, Ukrainian Food Journal, 2014, Vol. 3. Is. 3, P. 350-360.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.