Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20219
Tytuł: | Термообробка ковбасних виробів в білковій оболонці |
Inne tytuły: | Heat treatment of sausage products is in albuminous shell |
Authors: | Олексій, В. Б. Oleksiy, V. B. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Олексій В. Б. Термообробка ковбасних виробів в білковій оболонці / В. Б. Олексій // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 256. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Oleksiy V. B. (2016) Termoobrobka kovbasnykh vyrobiv v bilkovii obolontsi [Heat treatment of sausage products is in albuminous shell]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 256 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Tom: | Ⅱ |
Data wydania: | 17-lis-2016 |
Date of entry: | 24-mar-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
UDC: | 637.02 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 256 |
Główna strona: | 256 |
Strona końcowa: | 256 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20219 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Oleksiy_V_B-Heat_treatment_of_sausage_256.pdf | 237,05 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ConfATMT_2016vII_Oleksiy_V_B-Heat_treatment_of_sausage_256.djvu | 19,39 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ConfATMT_2016vII_Oleksiy_V_B-Heat_treatment_of_sausage_256__COVER.jpg | 226,99 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi