Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20219
| Title: | Термообробка ковбасних виробів в білковій оболонці |
| Other Titles: | Heat treatment of sausage products is in albuminous shell |
| Authors: | Олексій, В. Б. Oleksiy, V. B. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Олексій В. Б. Термообробка ковбасних виробів в білковій оболонці / В. Б. Олексій // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 256. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Oleksiy V. B. (2016) Termoobrobka kovbasnykh vyrobiv v bilkovii obolontsi [Heat treatment of sausage products is in albuminous shell]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 256 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Volume: | Ⅱ |
| Issue Date: | 17-Νοε-2016 |
| Date of entry: | 24-Μαρ-2017 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
| UDC: | 637.02 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 256 |
| Start page: | 256 |
| End page: | 256 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20219 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
| Content type: | Article |
| Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
| Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
|---|---|---|---|---|
| ConfATMT_2016vII_Oleksiy_V_B-Heat_treatment_of_sausage_256.pdf | 237,05 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
| ConfATMT_2016vII_Oleksiy_V_B-Heat_treatment_of_sausage_256.djvu | 19,39 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
| ConfATMT_2016vII_Oleksiy_V_B-Heat_treatment_of_sausage_256__COVER.jpg | 226,99 kB | JPEG | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα