Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20208
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хміль, Р. О. | uk |
dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | uk |
dc.contributor.author | Khmil, R. O. | uk |
dc.contributor.author | Kukhtyn, M. D. | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 листопада 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 November 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2017-03-24T22:30:52Z | - |
dc.date.available | 2017-03-24T22:30:52Z | - |
dc.date.created | 2016-11-17 | uk |
dc.date.issued | 2016-11-17 | uk |
dc.identifier.citation | Хміль Р. О. Вплив бензойної кислоти та її солей на мікробіологічні показники плодово-ягідних напівфабрикатів / Р. О. Хміль, М. Д. Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 273. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20208 | - |
dc.format.extent | 273 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | uk |
dc.title | Вплив бензойної кислоти та її солей на мікробіологічні показники плодово-ягідних напівфабрикатів | uk |
dc.title.alternative | The influence of bensoic acid its salts on microbiological characteristics of semi-products | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 1 | uk |
dc.subject.udc | 664.84 | uk |
dc.identifier.citationen | Khmil R. O., Kukhtyn M. D. (2016) Vplyv benzoinoi kysloty ta yii solei na mikrobiolohichni pokaznyky plodovo-yahidnykh napivfabrykativ [The influence of bensoic acid its salts on microbiological characteristics of semi-products]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 273 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | Ⅱ | uk |
dc.citation.spage | 273 | uk |
dc.citation.epage | 273 | uk |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Khmil_R_O-The_influence_of_bensoic_acid_273.pdf | 236,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Khmil_R_O-The_influence_of_bensoic_acid_273.djvu | 17,37 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Khmil_R_O-The_influence_of_bensoic_acid_273__COVER.jpg | 171,06 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.