Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20208

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХміль, Р. О.uk
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитровичuk
dc.contributor.authorKhmil, R. O.uk
dc.contributor.authorKukhtyn, M. D.uk
dc.coverage.temporal17-18 листопада 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal17-18 November 2016uk
dc.date.accessioned2017-03-24T22:30:52Z-
dc.date.available2017-03-24T22:30:52Z-
dc.date.created2016-11-17uk
dc.date.issued2016-11-17uk
dc.identifier.citationХміль Р. О. Вплив бензойної кислоти та її солей на мікробіологічні показники плодово-ягідних напівфабрикатів / Р. О. Хміль, М. Д. Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 273. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20208-
dc.format.extent273uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"uk
dc.titleВплив бензойної кислоти та її солей на мікробіологічні показники плодово-ягідних напівфабрикатівuk
dc.title.alternativeThe influence of bensoic acid its salts on microbiological characteristics of semi-productsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages1uk
dc.subject.udc664.84uk
dc.identifier.citationenKhmil R. O., Kukhtyn M. D. (2016) Vplyv benzoinoi kysloty ta yii solei na mikrobiolohichni pokaznyky plodovo-yahidnykh napivfabrykativ [The influence of bensoic acid its salts on microbiological characteristics of semi-products]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 273 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volumeuk
dc.citation.spage273uk
dc.citation.epage273uk
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.