Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20179

ชื่อเรื่อง: Переваги використання Хоспер печі в ресторанному господарстві
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Advantages of Josper in the restaurant business
ผู้แต่ง: Митник, О. М.
Mytnyk, O. M.
Affiliation: Львівський інститут економіки і туризму, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Митник О. М. Переваги використання Хоспер печі в ресторанному господарстві / О. М. Митник // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 245. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Mytnyk O. M. (2016) Perevahy vykorystannia Khosper pechi v restorannomu hospodarstvi [Advantages of Josper in the restaurant business]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 245 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 
วันที่เผยแพร่: 17-พฤศ-2016
Date of entry: 24-มีน-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
UDC: 641.06
Number of pages: 1
Page range: 245
Start page: 245
End page: 245
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20179
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
URL for reference material: http://yatagan.biz/pechi-na-drovah-i-ugle
References (Ukraine): 1. Кравчук Н. М. Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спеціальності 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання / Н.М. Кравчук, І.Л. Корецька. - К.: НУХТ, 2014.–114 с.
2.Піч-гриль Хоспер. Passion for grilling. - [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://yatagan.biz/pechi-na-drovah-i-ugle.
References (International): 1. Kravchuk N. M. Innovatsiini restoranni tekhnolohii [Electronic resource] : konspekt lektsii dlia stud. spetsialnosti 8.05170113 "Tekhnolohii v restorannomu hospodarstvi" dennoi formy navchannia, N.M. Kravchuk, I.L. Koretska, K., NUKhT, 2014.–114 p.
2.Pich-hryl Khosper. Passion for grilling, [Electronic resource], Access mode: http://yatagan.biz/pechi-na-drovah-i-ugle.
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ConfATMT_2016vII_Mytnyk_O_M-Advantages_of_Josper_in_the_245.pdf300,66 kBAdobe PDFดู/เปิด
ConfATMT_2016vII_Mytnyk_O_M-Advantages_of_Josper_in_the_245.djvu20,41 kBDjVuดู/เปิด
ConfATMT_2016vII_Mytnyk_O_M-Advantages_of_Josper_in_the_245__COVER.jpg173,32 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น