Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20179

Назва: Переваги використання Хоспер печі в ресторанному господарстві
Інші назви: Advantages of Josper in the restaurant business
Автори: Митник, О. М.
Mytnyk, O. M.
Приналежність: Львівський інститут економіки і туризму, Україна
Бібліографічний опис: Митник О. М. Переваги використання Хоспер печі в ресторанному господарстві / О. М. Митник // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 245. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Mytnyk O. M. (2016) Perevahy vykorystannia Khosper pechi v restorannomu hospodarstvi [Advantages of Josper in the restaurant business]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 245 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 17-лис-2016
Дата внесення: 24-бер-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
УДК: 641.06
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 245
Початкова сторінка: 245
Кінцева сторінка: 245
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20179
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://yatagan.biz/pechi-na-drovah-i-ugle
Перелік літератури: 1. Кравчук Н. М. Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спеціальності 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання / Н.М. Кравчук, І.Л. Корецька. - К.: НУХТ, 2014.–114 с.
2.Піч-гриль Хоспер. Passion for grilling. - [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://yatagan.biz/pechi-na-drovah-i-ugle.
References: 1. Kravchuk N. M. Innovatsiini restoranni tekhnolohii [Electronic resource] : konspekt lektsii dlia stud. spetsialnosti 8.05170113 "Tekhnolohii v restorannomu hospodarstvi" dennoi formy navchannia, N.M. Kravchuk, I.L. Koretska, K., NUKhT, 2014.–114 p.
2.Pich-hryl Khosper. Passion for grilling, [Electronic resource], Access mode: http://yatagan.biz/pechi-na-drovah-i-ugle.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.