Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20179
Назва: | Переваги використання Хоспер печі в ресторанному господарстві |
Інші назви: | Advantages of Josper in the restaurant business |
Автори: | Митник, О. М. Mytnyk, O. M. |
Приналежність: | Львівський інститут економіки і туризму, Україна |
Бібліографічний опис: | Митник О. М. Переваги використання Хоспер печі в ресторанному господарстві / О. М. Митник // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 245. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Mytnyk O. M. (2016) Perevahy vykorystannia Khosper pechi v restorannomu hospodarstvi [Advantages of Josper in the restaurant business]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 245 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | Ⅱ |
Дата публікації: | 17-лис-2016 |
Дата внесення: | 24-бер-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
УДК: | 641.06 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 245 |
Початкова сторінка: | 245 |
Кінцева сторінка: | 245 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20179 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://yatagan.biz/pechi-na-drovah-i-ugle |
Перелік літератури: | 1. Кравчук Н. М. Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спеціальності 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання / Н.М. Кравчук, І.Л. Корецька. - К.: НУХТ, 2014.–114 с. 2.Піч-гриль Хоспер. Passion for grilling. - [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://yatagan.biz/pechi-na-drovah-i-ugle. |
References: | 1. Kravchuk N. M. Innovatsiini restoranni tekhnolohii [Electronic resource] : konspekt lektsii dlia stud. spetsialnosti 8.05170113 "Tekhnolohii v restorannomu hospodarstvi" dennoi formy navchannia, N.M. Kravchuk, I.L. Koretska, K., NUKhT, 2014.–114 p. 2.Pich-hryl Khosper. Passion for grilling, [Electronic resource], Access mode: http://yatagan.biz/pechi-na-drovah-i-ugle. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Mytnyk_O_M-Advantages_of_Josper_in_the_245.pdf | 300,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Mytnyk_O_M-Advantages_of_Josper_in_the_245.djvu | 20,41 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Mytnyk_O_M-Advantages_of_Josper_in_the_245__COVER.jpg | 173,32 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.