Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20179
| Başlık: | Переваги використання Хоспер печі в ресторанному господарстві |
| Diğer Başlıklar: | Advantages of Josper in the restaurant business |
| Yazarlar: | Митник, О. М. Mytnyk, O. M. |
| Affiliation: | Львівський інститут економіки і туризму, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Митник О. М. Переваги використання Хоспер печі в ресторанному господарстві / О. М. Митник // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 245. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Mytnyk O. M. (2016) Perevahy vykorystannia Khosper pechi v restorannomu hospodarstvi [Advantages of Josper in the restaurant business]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 245 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Volume: | Ⅱ |
| Yayın Tarihi: | 17-Kas-2016 |
| Date of entry: | 24-Mar-2017 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
| UDC: | 641.06 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 245 |
| Start page: | 245 |
| End page: | 245 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20179 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
| URL for reference material: | http://yatagan.biz/pechi-na-drovah-i-ugle |
| References (Ukraine): | 1. Кравчук Н. М. Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спеціальності 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання / Н.М. Кравчук, І.Л. Корецька. - К.: НУХТ, 2014.–114 с. 2.Піч-гриль Хоспер. Passion for grilling. - [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://yatagan.biz/pechi-na-drovah-i-ugle. |
| References (International): | 1. Kravchuk N. M. Innovatsiini restoranni tekhnolohii [Electronic resource] : konspekt lektsii dlia stud. spetsialnosti 8.05170113 "Tekhnolohii v restorannomu hospodarstvi" dennoi formy navchannia, N.M. Kravchuk, I.L. Koretska, K., NUKhT, 2014.–114 p. 2.Pich-hryl Khosper. Passion for grilling, [Electronic resource], Access mode: http://yatagan.biz/pechi-na-drovah-i-ugle. |
| Content type: | Article |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ConfATMT_2016vII_Mytnyk_O_M-Advantages_of_Josper_in_the_245.pdf | 300,66 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ConfATMT_2016vII_Mytnyk_O_M-Advantages_of_Josper_in_the_245.djvu | 20,41 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| ConfATMT_2016vII_Mytnyk_O_M-Advantages_of_Josper_in_the_245__COVER.jpg | 173,32 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.