Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20167
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юськів, Г. І. | uk |
dc.contributor.author | Мельнічук, О. Є. | uk |
dc.contributor.author | Yuskiv, G. I. | uk |
dc.contributor.author | Melnichuk, O. E. | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 листопада 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 November 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2017-03-24T22:19:54Z | - |
dc.date.available | 2017-03-24T22:19:54Z | - |
dc.date.created | 2016-11-17 | uk |
dc.date.issued | 2016-11-17 | uk |
dc.identifier.citation | Юськів Г. І. Наукові підходи до вибору процесів попередньої теплової підготовки спаржі / Г. І. Юськів, О. Є. Мельнічук // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 280–281. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20167 | - |
dc.format.extent | 280-281 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | uk |
dc.relation.uri | http://shuvar.com/?mode=news&url=agrinews&id=1045 | uk |
dc.title | Наукові підходи до вибору процесів попередньої теплової підготовки спаржі | uk |
dc.title.alternative | Scientific approaches to the selection of prior termal processing of asparagus | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 2 | uk |
dc.subject.udc | 664.859 | uk |
dc.relation.references | 1. Шувар. Новини галузі. Виробництво спаржі в Україні: вигідна інвестиція чи суцільна проблема. [Електронний ресурс]. - Режим доступу http://shuvar.com/?mode=news&url=agrinews&id=1045 (дата звернення 11.10.2016) | uk |
dc.relation.references | 2. Ferrari V., Acciarri N., Ficcadenti N., Porcelli S. Results of plant density on quality early yields in green asparagus (Asparagus officinalis L.) // Acta Hort. - 1990. - №271. - P. 50-53. | uk |
dc.relation.references | 3. Дудченко П.Г., Кривенко В.В. Пищевые растения - целители / П.Г. Дудченко, В.В. Кривенко. - К.: Наукова думка, 1986. - С.83 - 85. | uk |
dc.relation.references | 4. Кретович В.Л. Биохимия растений / В. Л. Кретович. – М.: Высшая школа, 1986. – 503 с. | uk |
dc.relation.references | 5. Сборник технологических инструкций по производству консервов: в 2т. – М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1977. – Т.1. – 480 с.; Т.2. – 430 с. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Shuvar. Novyny haluzi. Vyrobnytstvo sparzhi v Ukraini: vyhidna investytsiia chy sutsilna problema. [Electronic resource], Rezhym dostupu http://shuvar.com/?mode=news&url=agrinews&id=1045 (Date of appeal 11.10.2016) | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Ferrari V., Acciarri N., Ficcadenti N., Porcelli S. Results of plant density on quality early yields in green asparagus (Asparagus officinalis L.), Acta Hort, 1990, No 271, P. 50-53. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Dudchenko P.H., Krivenko V.V. Pishchevye rasteniia - tseliteli, P.H. Dudchenko, V.V. Krivenko, K., Naukova dumka, 1986, P.83 - 85. | uk |
dc.relation.referencesen | 4. Kretovich V.L. Biokhimiia rastenii, V. L. Kretovich, M., Vysshaia shkola, 1986, 503 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 5. Sbornik tekhnolohicheskikh instruktsii po proizvodstvu konservov: v 2t, M., Leh. i pishch. prom-st, 1977, V.1, 480 p.; V.2, 430 p. | uk |
dc.identifier.citationen | Yuskiv G. I., Melnichuk O. E. (2016) Naukovi pidkhody do vyboru protsesiv poperednoi teplovoi pidhotovky sparzhi [Scientific approaches to the selection of prior termal processing of asparagus]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 280-281 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | Ⅱ | uk |
dc.citation.spage | 280 | uk |
dc.citation.epage | 281 | uk |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Yuskiv_G_I-Scientific_approaches_280-281.pdf | 470,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Yuskiv_G_I-Scientific_approaches_280-281.djvu | 41,74 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Yuskiv_G_I-Scientific_approaches_280-281__COVER.jpg | 165,03 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.