Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20148
| Tytuł: | Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчування |
| Inne tytuły: | Application for establishment broccoli cabbage fermented food |
| Authors: | Баса, В. І. А. Мельнічук, О. Є. Baca, W. I. A. Melnichuk, O. E. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Баса В. І. А. Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчування / В. І. А. Баса, О. Є. Мельнічук // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 215–216. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Baca W. I. A., Melnichuk O. E. (2016) Vykorystannia kapusty brokoli dlia stvorennia fermentovanykh produktiv kharchuvannia [Application for establishment broccoli cabbage fermented food]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 215-216 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Tom: | Ⅱ |
| Data wydania: | 17-lis-2016 |
| Date of entry: | 24-mar-2017 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
| UDC: | 664.859 |
| Strony: | 2 |
| Zakres stron: | 215-216 |
| Główna strona: | 215 |
| Strona końcowa: | 216 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20148 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
| Związane URL literatura: | http://diznaysyak.xyz/katalog-kvitiv/roslini-2/38960-brokkoliviroshhuvannja-u-vidkritomu-grunti.html |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Брокколі - вирощування у відкритому грунті, посадка і догляд. [Електронний ресурс]. - Режим доступу http://diznaysyak.xyz/katalog-kvitiv/roslini-2/38960-brokkoliviroshhuvannja-u-vidkritomu-grunti.html. 2. Пат. 32506 Україна МПК А23В 07/00. Спосіб виробництва ферментованої капусти / Сердюк Т.Л., Колтунов В.А., Вітанова О.Д.; заявник і патентовласник інститут овочівництва і баштанництва української академії аграрних наук. - №а200510925; заявл. 18.11.2005; опубл.26.05.2008, Бюл. № 10, 2008 р. |
| References: | 1. Brokkoli - vyroshchuvannia u vidkrytomu hrunti, posadka i dohliad. [Electronic resource], Rezhym dostupu http://diznaysyak.xyz/katalog-kvitiv/roslini-2/38960-brokkoliviroshhuvannja-u-vidkritomu-grunti.html. 2. Pat. 32506 Ukraine MPK A23V 07/00. Sposib vyrobnytstva fermentovanoi kapusty, Serdiuk T.L., Koltunov V.A., Vitanova O.D.; zaiavnyk i patentovlasnyk instytut ovochivnytstva i bashtannytstva ukrainskoi akademii ahrarnykh nauk, №a200510925; Decl. 18.11.2005; Publ.26.05.2008, Bull. No 10, 2008 y. |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Pliki tej pozycji:
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi