Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20148

Назва: Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчування
Інші назви: Application for establishment broccoli cabbage fermented food
Автори: Баса, В. І. А.
Мельнічук, О. Є.
Baca, W. I. A.
Melnichuk, O. E.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Баса В. І. А. Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчування / В. І. А. Баса, О. Є. Мельнічук // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 215–216. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Baca W. I. A., Melnichuk O. E. (2016) Vykorystannia kapusty brokoli dlia stvorennia fermentovanykh produktiv kharchuvannia [Application for establishment broccoli cabbage fermented food]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 215-216 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 17-лис-2016
Дата внесення: 24-бер-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
УДК: 664.859
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 215-216
Початкова сторінка: 215
Кінцева сторінка: 216
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20148
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://diznaysyak.xyz/katalog-kvitiv/roslini-2/38960-brokkoliviroshhuvannja-u-vidkritomu-grunti.html
Перелік літератури: 1. Брокколі - вирощування у відкритому грунті, посадка і догляд. [Електронний ресурс]. - Режим доступу http://diznaysyak.xyz/katalog-kvitiv/roslini-2/38960-brokkoliviroshhuvannja-u-vidkritomu-grunti.html.
2. Пат. 32506 Україна МПК А23В 07/00. Спосіб виробництва ферментованої капусти / Сердюк Т.Л., Колтунов В.А., Вітанова О.Д.; заявник і патентовласник інститут овочівництва і баштанництва української академії аграрних наук. - №а200510925; заявл. 18.11.2005; опубл.26.05.2008, Бюл. № 10, 2008 р.
References: 1. Brokkoli - vyroshchuvannia u vidkrytomu hrunti, posadka i dohliad. [Electronic resource], Rezhym dostupu http://diznaysyak.xyz/katalog-kvitiv/roslini-2/38960-brokkoliviroshhuvannja-u-vidkritomu-grunti.html.
2. Pat. 32506 Ukraine MPK A23V 07/00. Sposib vyrobnytstva fermentovanoi kapusty, Serdiuk T.L., Koltunov V.A., Vitanova O.D.; zaiavnyk i patentovlasnyk instytut ovochivnytstva i bashtannytstva ukrainskoi akademii ahrarnykh nauk, №a200510925; Decl. 18.11.2005; Publ.26.05.2008, Bull. No 10, 2008 y.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.