Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20148

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБаса, В. І. А.uk
dc.contributor.authorМельнічук, О. Є.uk
dc.contributor.authorBaca, W. I. A.uk
dc.contributor.authorMelnichuk, O. E.uk
dc.coverage.temporal17-18 листопада 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal17-18 November 2016uk
dc.date.accessioned2017-03-24T22:11:36Z-
dc.date.available2017-03-24T22:11:36Z-
dc.date.created2016-11-17uk
dc.date.issued2016-11-17uk
dc.identifier.citationБаса В. І. А. Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчування / В. І. А. Баса, О. Є. Мельнічук // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 215–216. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20148-
dc.format.extent215-216uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"uk
dc.relation.urihttp://diznaysyak.xyz/katalog-kvitiv/roslini-2/38960-brokkoliviroshhuvannja-u-vidkritomu-grunti.htmluk
dc.titleВикористання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчуванняuk
dc.title.alternativeApplication for establishment broccoli cabbage fermented fooduk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages2uk
dc.subject.udc664.859uk
dc.relation.references1. Брокколі - вирощування у відкритому грунті, посадка і догляд. [Електронний ресурс]. - Режим доступу http://diznaysyak.xyz/katalog-kvitiv/roslini-2/38960-brokkoliviroshhuvannja-u-vidkritomu-grunti.html.uk
dc.relation.references2. Пат. 32506 Україна МПК А23В 07/00. Спосіб виробництва ферментованої капусти / Сердюк Т.Л., Колтунов В.А., Вітанова О.Д.; заявник і патентовласник інститут овочівництва і баштанництва української академії аграрних наук. - №а200510925; заявл. 18.11.2005; опубл.26.05.2008, Бюл. № 10, 2008 р.uk
dc.relation.referencesen1. Brokkoli - vyroshchuvannia u vidkrytomu hrunti, posadka i dohliad. [Electronic resource], Rezhym dostupu http://diznaysyak.xyz/katalog-kvitiv/roslini-2/38960-brokkoliviroshhuvannja-u-vidkritomu-grunti.html.uk
dc.relation.referencesen2. Pat. 32506 Ukraine MPK A23V 07/00. Sposib vyrobnytstva fermentovanoi kapusty, Serdiuk T.L., Koltunov V.A., Vitanova O.D.; zaiavnyk i patentovlasnyk instytut ovochivnytstva i bashtannytstva ukrainskoi akademii ahrarnykh nauk, №a200510925; Decl. 18.11.2005; Publ.26.05.2008, Bull. No 10, 2008 y.uk
dc.identifier.citationenBaca W. I. A., Melnichuk O. E. (2016) Vykorystannia kapusty brokoli dlia stvorennia fermentovanykh produktiv kharchuvannia [Application for establishment broccoli cabbage fermented food]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 215-216 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volumeuk
dc.citation.spage215uk
dc.citation.epage216uk
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.