霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20033

Title: Теоретичні аспекти впливу іонотропного гелеутворення на показники якості сиру кисломолочного
Other Titles: Theoretical aspects of the influence of ionotropic gelformation on the quality indexes of the curd
Authors: Пивоваров, Є. П.
Городнича, А. В.
Кондратюк, Н. В.
Pyvovarov, Y. P.
Gorodnichaya, A. V.
Kondratjuk, N. V.
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Пивоваров Є. П. Теоретичні аспекти впливу іонотропного гелеутворення на показники якості сиру кисломолочного / Є. П. Пивоваров, А. В. Городнича, Н. В. Кондратюк // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 259–260. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Pyvovarov Y. P., Gorodnichaya A. V., Kondratjuk N. V. (2016) Teoretychni aspekty vplyvu ionotropnoho heleutvorennia na pokaznyky yakosti syru kyslomolochnoho [Theoretical aspects of the influence of ionotropic gelformation on the quality indexes of the curd]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 259-260 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 
Issue Date: 17-十一月-2016
Date of entry: 24-三月-2017
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
UDC: 544.022.822
637.3
Number of pages: 2
Page range: 259-260
Start page: 259
End page: 260
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20033
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
References (Ukraine): 1. Королёва Н. С. Техническая микробиология цельномолочных продуктов / Н. С. Королёва– М. : Пищевая промышленность, 1975. – 271 с.
2. Зобкова З.С. Производство и пути повышения качества творога / З.С. Зобкова, С.А. Щербакова // Молочная промышленность. – 2006. – №7. – С.47-49.
3. Зобкова З. С. Технологические и технические решения повышения стойкости в хранении биоактивных молочных продуктов / З. С. Зобкова // Молочная промышленность. − 2005. − № 3. − С. 38-43.
4. Фильчакова Н. Н. Биотехнология и безопасность пищевых продуктов / Н. Н. Фильчакова // Переработка молока. − 2002. − № 11. − С. 4-5.
5. Сарафанова Л. А. Увеличение сроков хранения молочной продукции / Л. А. Сарафанова, И. Б. Кострова // Хранение и переработка сельскохозяйственного сырья. – 1997. – № 11. – С. 39-41.
6. Сорен Олсен. Роль стабилизаторов в производстве кисломолочных продуктов / Сорен Олсен // Молочная промышленность. − 2002. − № 8. − С. 32-33.
7. Перспективи використання іонотропних полісахаридів в технології напівфабрикатів структурованих заморожених на основі сиру кисломолочного / А.В. Городнича, Є.П. Пивоваров // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Перспективні наукові дослідження та стратегічні питання сучасних наук». – Вінниця: в-цтво «Діло», 2016 – С. 26-27.
8. Кондратюк Н.В. Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами: автореферат к. технічних наук, спец.: 05.18.16 / Н. В. Кондратюк. – Харків, 2012 – 25 с.
9. Пивоваров Є.П. Кінетика процесу структурування харчових модельних систем на основі іонотропного полісахариду натрію альгінату / Є.П. Пивоваров / Міжнародний науково-практичний журнал «Товари і ринки». – 2009. – № 2. – С. 48-58.
References (International): 1. Koroleva N. S. Tekhnicheskaia mikrobiolohiia tselnomolochnykh produktov, N. S. Koroleva– M. : Pishchevaia promyshlennost, 1975, 271 p.
2. Zobkova Z.S. Proizvodstvo i puti povysheniia kachestva tvoroha, Z.S. Zobkova, S.A. Shcherbakova, Molochnaia promyshlennost, 2006, No 7, P.47-49.
3. Zobkova Z. S. Tekhnolohicheskie i tekhnicheskie resheniia povysheniia stoikosti v khranenii bioaktivnykh molochnykh produktov, Z. S. Zobkova, Molochnaia promyshlennost. − 2005. − No 3. − P. 38-43.
4. Filchakova N. N. Biotekhnolohiia i bezopasnost pishchevykh produktov, N. N. Filchakova, Pererabotka moloka. − 2002. − No 11. − P. 4-5.
5. Sarafanova L. A. Uvelichenie srokov khraneniia molochnoi produktsii, L. A. Sarafanova, I. B. Kostrova, Khranenie i pererabotka selskokhoziaistvennoho syria, 1997, No 11, P. 39-41.
6. Soren Olsen. Rol stabilizatorov v proizvodstve kislomolochnykh produktov, Soren Olsen, Molochnaia promyshlennost. − 2002. − No 8. − P. 32-33.
7. Perspektyvy vykorystannia ionotropnykh polisakharydiv v tekhnolohii napivfabrykativ strukturovanykh zamorozhenykh na osnovi syru kyslomolochnoho, A.V. Horodnycha, Ye.P. Pyvovarov, Materialy mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Perspektyvni naukovi doslidzhennia ta stratehichni pytannia suchasnykh nauk", Vinnytsia: v-tstvo "Dilo", 2016 – P. 26-27.
8. Kondratiuk N.V. Tekhnolohiia solodkykh strav z vykorystanniam kapsulovanykh produktiv z probiotychnymy mikroorhanizmamy: avtoreferat k. tekhnichnykh nauk, spets., 05.18.16, N. V. Kondratiuk, Kharkiv, 2012 – 25 p.
9. Pyvovarov Ye.P. Kinetyka protsesu strukturuvannia kharchovykh modelnykh system na osnovi ionotropnoho polisakharydu natriiu alhinatu, Ye.P. Pyvovarov, Mizhnarodnyi naukovo-praktychnyi zhurnal "Tovary i rynky", 2009, No 2, P. 48-58.
Content type: Article
�蝷箔����:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.