Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20033

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПивоваров, Є. П.uk
dc.contributor.authorГороднича, А. В.uk
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.uk
dc.contributor.authorPyvovarov, Y. P.uk
dc.contributor.authorGorodnichaya, A. V.uk
dc.contributor.authorKondratjuk, N. V.uk
dc.coverage.temporal17-18 листопада 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal17-18 November 2016uk
dc.date.accessioned2017-03-24T21:29:53Z-
dc.date.available2017-03-24T21:29:53Z-
dc.date.created2016-11-17uk
dc.date.issued2016-11-17uk
dc.identifier.citationПивоваров Є. П. Теоретичні аспекти впливу іонотропного гелеутворення на показники якості сиру кисломолочного / Є. П. Пивоваров, А. В. Городнича, Н. В. Кондратюк // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 259–260. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20033-
dc.format.extent259-260uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"uk
dc.titleТеоретичні аспекти впливу іонотропного гелеутворення на показники якості сиру кисломолочногоuk
dc.title.alternativeTheoretical aspects of the influence of ionotropic gelformation on the quality indexes of the curduk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages2uk
dc.subject.udc544.022.822uk
dc.subject.udc637.3uk
dc.relation.references1. Королёва Н. С. Техническая микробиология цельномолочных продуктов / Н. С. Королёва– М. : Пищевая промышленность, 1975. – 271 с.uk
dc.relation.references2. Зобкова З.С. Производство и пути повышения качества творога / З.С. Зобкова, С.А. Щербакова // Молочная промышленность. – 2006. – №7. – С.47-49.uk
dc.relation.references3. Зобкова З. С. Технологические и технические решения повышения стойкости в хранении биоактивных молочных продуктов / З. С. Зобкова // Молочная промышленность. − 2005. − № 3. − С. 38-43.uk
dc.relation.references4. Фильчакова Н. Н. Биотехнология и безопасность пищевых продуктов / Н. Н. Фильчакова // Переработка молока. − 2002. − № 11. − С. 4-5.uk
dc.relation.references5. Сарафанова Л. А. Увеличение сроков хранения молочной продукции / Л. А. Сарафанова, И. Б. Кострова // Хранение и переработка сельскохозяйственного сырья. – 1997. – № 11. – С. 39-41.uk
dc.relation.references6. Сорен Олсен. Роль стабилизаторов в производстве кисломолочных продуктов / Сорен Олсен // Молочная промышленность. − 2002. − № 8. − С. 32-33.uk
dc.relation.references7. Перспективи використання іонотропних полісахаридів в технології напівфабрикатів структурованих заморожених на основі сиру кисломолочного / А.В. Городнича, Є.П. Пивоваров // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Перспективні наукові дослідження та стратегічні питання сучасних наук». – Вінниця: в-цтво «Діло», 2016 – С. 26-27.uk
dc.relation.references8. Кондратюк Н.В. Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами: автореферат к. технічних наук, спец.: 05.18.16 / Н. В. Кондратюк. – Харків, 2012 – 25 с.uk
dc.relation.references9. Пивоваров Є.П. Кінетика процесу структурування харчових модельних систем на основі іонотропного полісахариду натрію альгінату / Є.П. Пивоваров / Міжнародний науково-практичний журнал «Товари і ринки». – 2009. – № 2. – С. 48-58.uk
dc.relation.referencesen1. Koroleva N. S. Tekhnicheskaia mikrobiolohiia tselnomolochnykh produktov, N. S. Koroleva– M. : Pishchevaia promyshlennost, 1975, 271 p.uk
dc.relation.referencesen2. Zobkova Z.S. Proizvodstvo i puti povysheniia kachestva tvoroha, Z.S. Zobkova, S.A. Shcherbakova, Molochnaia promyshlennost, 2006, No 7, P.47-49.uk
dc.relation.referencesen3. Zobkova Z. S. Tekhnolohicheskie i tekhnicheskie resheniia povysheniia stoikosti v khranenii bioaktivnykh molochnykh produktov, Z. S. Zobkova, Molochnaia promyshlennost. − 2005. − No 3. − P. 38-43.uk
dc.relation.referencesen4. Filchakova N. N. Biotekhnolohiia i bezopasnost pishchevykh produktov, N. N. Filchakova, Pererabotka moloka. − 2002. − No 11. − P. 4-5.uk
dc.relation.referencesen5. Sarafanova L. A. Uvelichenie srokov khraneniia molochnoi produktsii, L. A. Sarafanova, I. B. Kostrova, Khranenie i pererabotka selskokhoziaistvennoho syria, 1997, No 11, P. 39-41.uk
dc.relation.referencesen6. Soren Olsen. Rol stabilizatorov v proizvodstve kislomolochnykh produktov, Soren Olsen, Molochnaia promyshlennost. − 2002. − No 8. − P. 32-33.uk
dc.relation.referencesen7. Perspektyvy vykorystannia ionotropnykh polisakharydiv v tekhnolohii napivfabrykativ strukturovanykh zamorozhenykh na osnovi syru kyslomolochnoho, A.V. Horodnycha, Ye.P. Pyvovarov, Materialy mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Perspektyvni naukovi doslidzhennia ta stratehichni pytannia suchasnykh nauk", Vinnytsia: v-tstvo "Dilo", 2016 – P. 26-27.uk
dc.relation.referencesen8. Kondratiuk N.V. Tekhnolohiia solodkykh strav z vykorystanniam kapsulovanykh produktiv z probiotychnymy mikroorhanizmamy: avtoreferat k. tekhnichnykh nauk, spets., 05.18.16, N. V. Kondratiuk, Kharkiv, 2012 – 25 p.uk
dc.relation.referencesen9. Pyvovarov Ye.P. Kinetyka protsesu strukturuvannia kharchovykh modelnykh system na osnovi ionotropnoho polisakharydu natriiu alhinatu, Ye.P. Pyvovarov, Mizhnarodnyi naukovo-praktychnyi zhurnal "Tovary i rynky", 2009, No 2, P. 48-58.uk
dc.identifier.citationenPyvovarov Y. P., Gorodnichaya A. V., Kondratjuk N. V. (2016) Teoretychni aspekty vplyvu ionotropnoho heleutvorennia na pokaznyky yakosti syru kyslomolochnoho [Theoretical aspects of the influence of ionotropic gelformation on the quality indexes of the curd]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 259-260 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі, Українаuk
dc.contributor.affiliationДніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volumeuk
dc.citation.spage259uk
dc.citation.epage260uk
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.