Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19292
Tytuł: Розроблення інноваційних напрямів покращення виробничо-господарської діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Надзбруччя-хліб»)
Inne tytuły: Developing innovation aimed to improve production and economic activity of the enterprise (LCC "Nadzbruchchya-khlib" as a case study)
Authors: Мазярчук, Павло Миколайович
Mazyarchuk, Pavlo Mykolayovych
Akcesoria: ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ПУЛЮЯ
Cytat: Мазярчук П. В. Розроблення інноваційних напрямів покращення виробничо-господарської діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Надзбруччя-хліб») : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.18010012 — управління інноваційною діяльністю“/ П. В. Мазярчук ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с.
Data wydania: 2017
Data archiwizacji: 2017
Date of entry: 22-lut-2017
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Kraj (kod): UA
Place edycja: ТНТУ
Promotor: Шерстюк, Роман Петрович
Słowa kluczowe: 8.18010012
управління інноваційною діяльністю
діяльність
інновації
хліб
ефективність
activity
innovation
bread
efficiency
Strony: 7
Abstract: Мазярчук П.М. «Розроблення інноваційних напрямів покращення виробничо-господарської діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Надзбруччя-хліб»). – Рукопис. Спеціальність 8.18010012 – Управління інноваційною діяльністю. – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2017. Об'єктом дослідження виступає ТОВ «Надзбруччя-хліб», що знаходиться в смт. Підволочиськ, вул. 22 січня, 7, Тернопільської області. В теоретичній частині досліджено теоретичні основи виробничо-господарської діяльності підприємства, а саме, виробничо-господарська діяльність та система операційного менеджменту в системі управління підприємством, операційна система як об’єкт управління операційного менеджменту. В аналітико-дослідницькій частині проведено аналіз діяльності підприємства. Зокрема, аналіз хлібопекарської промисловості в контексті стратегічного розвитку галузі, досліджена організаційно-економічна характеристика підприємства ТОВ «Надзбруччя-хліб», аналіз сильних і слабких сторін підприємства, визначено показники діяльності. В проектно-рекомендаційній частині виокремлено основні напрями покращення виробничо-господарської діяльності підприємства. Розроблено проект із удосконалення виробничо-господарської діяльності підприємства шляхом використання інноваційної хлібопекарської тунельної печі та проект з удосконалення виробничо-господарської діяльності підприємства шляхом встановлення пакувально-фасувального апарату для дрібно штучних виробів.
Mazyarchuk P.M. "Developing innovation aimed to improve production and economic activity of the enterprise (LCC "Nadzbruchchya-khlib" as a case study). – Manuscript. Specialty 8.18010012. – Innovation management. – Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University. – Ternopil, 2017. The object of the study are of LCC "Nadzbruchchya-khlib", something is located in the 22 January Str., 7, Pidvolochys’k, Ternopil region. In the theoretical part of the theoretical foundations of industrial and business enterprises, namely, production and business activities and operating system management in enterprise management system, the operating system as facility management operational management. In analytical research of the analysis of the company. In particular, the analysis of the baking industry in the context of the strategic development of the industry, Organizational-economic characteristics of the enterprise of LCC "Nadzbruchchya-khlib"analysis of the strengths and weaknesses of the company, determined performance. In the design and recommendation of improvements singled out the basic directions of industrial and business enterprises. A project of improving industrial and economic activities through the use of innovative and oven baking tunnel project to improve production and business enterprises through the establishment of packing-packing machine for small synthetic products.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19292
ISSN: uk
Wykaz piśmiennictwa: 1. Мазярчук П. Енергоефективне обладнання в малому бізнесі. Рекомендації з енергозбереження в пекарнях [Текст] / Христина Кирич, Тарас Бронашко, Володимир Кріль, Петро Мазярчук, Павло Мазярчук // Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку». – Тернопіль, ТНТУ, 2016. – С. 126.
2. Мазярчук П.М. Сучасний Креативний ресурс підприємства. Питання збереження кваліфікованих працівників [Текст] / В.С. Кріль, Ю.А. Щербатенко, П.М. Мазярчук, П.М. Мазярчук // Збірник тез доповідей V Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2016. – С. 393.
Typ zawartości: Thesis
Występuje w kolekcjach:8.18010012 — управління інноваційною діяльністю

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
!Автореферат.pdf292,69 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora