Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19292
Назва: Розроблення інноваційних напрямів покращення виробничо-господарської діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Надзбруччя-хліб»)
Інші назви: Developing innovation aimed to improve production and economic activity of the enterprise (LCC "Nadzbruchchya-khlib" as a case study)
Автори: Мазярчук, Павло Миколайович
Mazyarchuk, Pavlo Mykolayovych
Приналежність: ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ПУЛЮЯ
Бібліографічний опис: Мазярчук П. В. Розроблення інноваційних напрямів покращення виробничо-господарської діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Надзбруччя-хліб») : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.18010012 — управління інноваційною діяльністю“/ П. В. Мазярчук ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с.
Дата публікації: 2017
Дата подання: 2017
Дата внесення: 22-лют-2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Шерстюк, Роман Петрович
Теми: 8.18010012
управління інноваційною діяльністю
діяльність
інновації
хліб
ефективність
activity
innovation
bread
efficiency
Кількість сторінок: 7
Короткий огляд (реферат): Мазярчук П.М. «Розроблення інноваційних напрямів покращення виробничо-господарської діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Надзбруччя-хліб»). – Рукопис. Спеціальність 8.18010012 – Управління інноваційною діяльністю. – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2017. Об'єктом дослідження виступає ТОВ «Надзбруччя-хліб», що знаходиться в смт. Підволочиськ, вул. 22 січня, 7, Тернопільської області. В теоретичній частині досліджено теоретичні основи виробничо-господарської діяльності підприємства, а саме, виробничо-господарська діяльність та система операційного менеджменту в системі управління підприємством, операційна система як об’єкт управління операційного менеджменту. В аналітико-дослідницькій частині проведено аналіз діяльності підприємства. Зокрема, аналіз хлібопекарської промисловості в контексті стратегічного розвитку галузі, досліджена організаційно-економічна характеристика підприємства ТОВ «Надзбруччя-хліб», аналіз сильних і слабких сторін підприємства, визначено показники діяльності. В проектно-рекомендаційній частині виокремлено основні напрями покращення виробничо-господарської діяльності підприємства. Розроблено проект із удосконалення виробничо-господарської діяльності підприємства шляхом використання інноваційної хлібопекарської тунельної печі та проект з удосконалення виробничо-господарської діяльності підприємства шляхом встановлення пакувально-фасувального апарату для дрібно штучних виробів.
Mazyarchuk P.M. "Developing innovation aimed to improve production and economic activity of the enterprise (LCC "Nadzbruchchya-khlib" as a case study). – Manuscript. Specialty 8.18010012. – Innovation management. – Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University. – Ternopil, 2017. The object of the study are of LCC "Nadzbruchchya-khlib", something is located in the 22 January Str., 7, Pidvolochys’k, Ternopil region. In the theoretical part of the theoretical foundations of industrial and business enterprises, namely, production and business activities and operating system management in enterprise management system, the operating system as facility management operational management. In analytical research of the analysis of the company. In particular, the analysis of the baking industry in the context of the strategic development of the industry, Organizational-economic characteristics of the enterprise of LCC "Nadzbruchchya-khlib"analysis of the strengths and weaknesses of the company, determined performance. In the design and recommendation of improvements singled out the basic directions of industrial and business enterprises. A project of improving industrial and economic activities through the use of innovative and oven baking tunnel project to improve production and business enterprises through the establishment of packing-packing machine for small synthetic products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19292
ISSN: uk
Перелік літератури: 1. Мазярчук П. Енергоефективне обладнання в малому бізнесі. Рекомендації з енергозбереження в пекарнях [Текст] / Христина Кирич, Тарас Бронашко, Володимир Кріль, Петро Мазярчук, Павло Мазярчук // Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку». – Тернопіль, ТНТУ, 2016. – С. 126.
2. Мазярчук П.М. Сучасний Креативний ресурс підприємства. Питання збереження кваліфікованих працівників [Текст] / В.С. Кріль, Ю.А. Щербатенко, П.М. Мазярчук, П.М. Мазярчук // Збірник тез доповідей V Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2016. – С. 393.
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:8.18010012 — управління інноваційною діяльністю

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
!Автореферат.pdf292,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора