Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19141
Název: | Технічне переоснащення потокової лінії для виробництва копчених ковбас на СП ТОВ "М'ясовіта" з модернізацією вакуумного шприца марки VF-620 та дослідженням впливу конструктивних параметрів нагнітача на продуктивність і споживану потужність |
Další názvy: | Retooling of production line for smoked sausages manufacture at JC LLC “Myasovita” including vacuum filler VF-620 retrofit and investigation of blower structural features impact on efficiency and consumed power |
Autoři: | Пригодський, Ігор Миколайович |
Bibliographic description (Ukraine): | Пригодський І.М. Технічне переоснащення потокової лінії для виробництва копчених ковбас на СП ТОВ "М'ясовіта" з модернізацією вакуумного шприца марки VF-620 та дослідженням впливу конструктивних параметрів нагнітача на продуктивність і споживану потужність : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв“/ І.М. Пригодський ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. |
Datum vydání: | 20-úno-2017 |
Submitted date: | 20-úno-2017 |
Date of entry: | 20-úno-2017 |
Nakladatel: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Стадник, Ігор Ярославович |
Klíčová slova: | 8.05050313 обладнання переробних і харчових виробництв |
Abstrakt: | В дипломній роботі виконано розроблення заходів з технічного переоснащення потокової лінії для виробництва копчених ковбас на СП ТОВ "М'ясовіта", виконано дослідження впливу конструктивних параметрів нагнітача на продуктивність і споживану потужність, запропоновано заходи з модернізації вакуумного шприца марки VF-620 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19141 |
Copyright owner: | Пригодський Ігор Миколайович |
Content type: | Thesis |
Vyskytuje se v kolekcích: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
автореферат-Пригодський.pdf | 190,72 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Nástroje administrátora