Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19141
Заглавие: Технічне переоснащення потокової лінії для виробництва копчених ковбас на СП ТОВ "М'ясовіта" з модернізацією вакуумного шприца марки VF-620 та дослідженням впливу конструктивних параметрів нагнітача на продуктивність і споживану потужність
Други Заглавия: Retooling of production line for smoked sausages manufacture at JC LLC “Myasovita” including vacuum filler VF-620 retrofit and investigation of blower structural features impact on efficiency and consumed power
Автори: Пригодський, Ігор Миколайович
Bibliographic description (Ukraine): Пригодський І.М. Технічне переоснащення потокової лінії для виробництва копчених ковбас на СП ТОВ "М'ясовіта" з модернізацією вакуумного шприца марки VF-620 та дослідженням впливу конструктивних параметрів нагнітача на продуктивність і споживану потужність : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв“/ І.М. Пригодський ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Дата на Публикуване: 20-Фев-2017
Submitted date: 20-Фев-2017
Date of entry: 20-Фев-2017
Издател: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Стадник, Ігор Ярославович
Ключови Думи: 8.05050313
обладнання переробних і харчових виробництв
Резюме: В дипломній роботі виконано розроблення заходів з технічного переоснащення потокової лінії для виробництва копчених ковбас на СП ТОВ "М'ясовіта", виконано дослідження впливу конструктивних параметрів нагнітача на продуктивність і споживану потужність, запропоновано заходи з модернізації вакуумного шприца марки VF-620
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19141
Copyright owner: Пригодський Ігор Миколайович
Content type: Thesis
Показва се в Колекции:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
автореферат-Пригодський.pdf190,72 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти