Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19138
Назва: | Технічне переоснащення лінії ковбасних виробів на ПП МАСАР-АГРО з модернізацією подрібнювача м’яса марки А1-ФКЕ та моделюванням форми ріжучих ножів |
Інші назви: | Sausage production line retooling at PC MASAR-AGRO including meat mincer А1-ФКЕ retrofit and cutting knives shape modeling |
Автори: | Семчишин, Ігор Михайлович |
Бібліографічний опис: | Семчишин І.М. Технічне переоснащення лінії ковбасних виробів на ПП МАСАР-АГРО з модернізацією подрібнювача м’яса марки А1-ФКЕ та моделюванням форми ріжучих ножів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв“/ І.М. Семчишин ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. |
Дата публікації: | 20-лют-2017 |
Дата подання: | 20-лют-2017 |
Дата внесення: | 20-лют-2017 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Науковий керівник: | Ворощук, Віктор Ярославович |
Теми: | 8.05050313 обладнання переробних і харчових виробництв |
Короткий огляд (реферат): | В дипломній роботі виконано розроблення заходів з технічного переоснащення лінії ковбасних виробів на ПП МАСАР-АГРО, виконано дослідження конструкцій ножів різної форми, запропоновано заходи з модернізації подрібнювача м’яса марки А1-ФКЕ. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19138 |
Власник авторського права: | Семчишин Ігор Михайлович |
Тип вмісту: | Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
автореферат-Семчишин.pdf | 189,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора