Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19138
Заглавие: Технічне переоснащення лінії ковбасних виробів на ПП МАСАР-АГРО з модернізацією подрібнювача м’яса марки А1-ФКЕ та моделюванням форми ріжучих ножів
Други Заглавия: Sausage production line retooling at PC MASAR-AGRO including meat mincer А1-ФКЕ retrofit and cutting knives shape modeling
Автори: Семчишин, Ігор Михайлович
Bibliographic description (Ukraine): Семчишин І.М. Технічне переоснащення лінії ковбасних виробів на ПП МАСАР-АГРО з модернізацією подрібнювача м’яса марки А1-ФКЕ та моделюванням форми ріжучих ножів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв“/ І.М. Семчишин ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Дата на Публикуване: 20-Фев-2017
Submitted date: 20-Фев-2017
Date of entry: 20-Фев-2017
Издател: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Ворощук, Віктор Ярославович
Ключови Думи: 8.05050313
обладнання переробних і харчових виробництв
Резюме: В дипломній роботі виконано розроблення заходів з технічного переоснащення лінії ковбасних виробів на ПП МАСАР-АГРО, виконано дослідження конструкцій ножів різної форми, запропоновано заходи з модернізації подрібнювача м’яса марки А1-ФКЕ.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19138
Copyright owner: Семчишин Ігор Михайлович
Content type: Thesis
Показва се в Колекции:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
автореферат-Семчишин.pdf189,02 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти