Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19138
Назва: Технічне переоснащення лінії ковбасних виробів на ПП МАСАР-АГРО з модернізацією подрібнювача м’яса марки А1-ФКЕ та моделюванням форми ріжучих ножів
Інші назви: Sausage production line retooling at PC MASAR-AGRO including meat mincer А1-ФКЕ retrofit and cutting knives shape modeling
Автори: Семчишин, Ігор Михайлович
Бібліографічний опис: Семчишин І.М. Технічне переоснащення лінії ковбасних виробів на ПП МАСАР-АГРО з модернізацією подрібнювача м’яса марки А1-ФКЕ та моделюванням форми ріжучих ножів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв“/ І.М. Семчишин ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Дата публікації: 20-лют-2017
Дата подання: 20-лют-2017
Дата внесення: 20-лют-2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Ворощук, Віктор Ярославович
Теми: 8.05050313
обладнання переробних і харчових виробництв
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі виконано розроблення заходів з технічного переоснащення лінії ковбасних виробів на ПП МАСАР-АГРО, виконано дослідження конструкцій ножів різної форми, запропоновано заходи з модернізації подрібнювача м’яса марки А1-ФКЕ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19138
Власник авторського права: Семчишин Ігор Михайлович
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат-Семчишин.pdf189,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора