Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18029

Titulua: Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативах
Beste titulu batzuk: Ветеринарно-санітарні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативах
Egilea: Кухтин, Микола Дмитрович
Перкій, Юрій Богданович
Gordailuaren-data: 2015
Date of entry: 4-Oct-2016
UDC: 618.19
002.579.62
Gako-hitzak: вимоги
санітарно-гігієнічні
молочні кооперативи
молоко коровяче
Number of pages: 17
Laburpena: Рекомендації визначають санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння корів, санітарної обробки молочного обладнання, первинної обробки молока, зберігання, транспортування, організації контролю якості та безпеки у молочних кооперативах.
Deskribapena: Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативах, в подальшому “Вимоги” поширюються на всі молочні кооперативи, незалежно від форми власності та підпорядкування і визначають ветеринарно-санітарні вимоги до технології доїння корів, санітарної обробки молочного обладнання, первинної обробки молока, зберігання, транспортування, організації контролю якості та безпеки у молочних кооперативах.
Content: Вступ ...4 1. Сфера застосування...4 2. Нормативні посилання ...5 3. Терміни та визначення ...6 4. Ветеринарно-санітарні вимоги до тваринницьких приміщень та санітарного благоустрою території...7 5. Вимого щодо доїння корів, первинної обробки молока та доглядом за доїльним і молочним обладнанням...9 6. Контроль санітарного стану доїльного та молочного обладнання...12 7. Ветеринарно-санітарні вимоги до пунктів збору молока у молочних кооперативах...13 8. Санітарна обробка молочного посуду, інвентарю, охолоджувачів та об’єктів збірних пунктів молочних кооперативів...14 9. Організація контролю якості та безпеки молока, що надходить на пункти збору молочних кооперативів ...16 10. Ветеринарно-санітарні вимоги щодо збору та первинної обробки молока закупівельним пунктом молочного кооперативу...17 11. Прикінцеві положення...15 Додатки ...18
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18029
References (Ukraine): Закон України “Про сільськогосподарську кооперацію” N 469/97-ВР від 17 липня 1997 року зі змінами від 19.05.2011 р.
Закон України “Про кооперацію” N 1087-IV від 10 липня 2003 року зі змінами від 15.04.2014 р.
Закон України “Про молоко та молочні продукти”. N 1870-IV від 24 червня 2004 року зі змінами від 12.02.2015 р.
Закони України ”Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини”, N 2809-IV 6 вересня 2005 р.
ДСТУ 3662-97 Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі.
ГСТУ 46.069-2003. Молоко коров’яче незбиране первинне оброблення, зберігання і транспортування. Основні вимоги.
Постанова (ЄС) №852/2004 Європейського Парламенту та Ради від 29.04.2004р. щодо гігієни харчової продукції.
Content type: Learning Object
Other
Bildumetan azaltzen da:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
Metodychka_mol_kooperatyvy_1.doc156 kBMicrosoft WordBistaratu/Ireki
Metodychka_mol_kooperatyvy_1.djvu171,9 kBDjVuBistaratu/Ireki
Metodychka_mol_kooperatyvy_1.pdf374,71 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
Metodychka_mol_kooperatyvy_1__COVER.png95,04 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak