Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18029

Заглавие: Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативах
Други Заглавия: Ветеринарно-санітарні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативах
Автори: Кухтин, Микола Дмитрович
Перкій, Юрій Богданович
Дата на Публикуване: 2015
Date of entry: 4-Окт-2016
UDC: 618.19
002.579.62
Ключови Думи: вимоги
санітарно-гігієнічні
молочні кооперативи
молоко коровяче
Number of pages: 17
Резюме: Рекомендації визначають санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння корів, санітарної обробки молочного обладнання, первинної обробки молока, зберігання, транспортування, організації контролю якості та безпеки у молочних кооперативах.
Описание: Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативах, в подальшому “Вимоги” поширюються на всі молочні кооперативи, незалежно від форми власності та підпорядкування і визначають ветеринарно-санітарні вимоги до технології доїння корів, санітарної обробки молочного обладнання, первинної обробки молока, зберігання, транспортування, організації контролю якості та безпеки у молочних кооперативах.
Content: Вступ ...4 1. Сфера застосування...4 2. Нормативні посилання ...5 3. Терміни та визначення ...6 4. Ветеринарно-санітарні вимоги до тваринницьких приміщень та санітарного благоустрою території...7 5. Вимого щодо доїння корів, первинної обробки молока та доглядом за доїльним і молочним обладнанням...9 6. Контроль санітарного стану доїльного та молочного обладнання...12 7. Ветеринарно-санітарні вимоги до пунктів збору молока у молочних кооперативах...13 8. Санітарна обробка молочного посуду, інвентарю, охолоджувачів та об’єктів збірних пунктів молочних кооперативів...14 9. Організація контролю якості та безпеки молока, що надходить на пункти збору молочних кооперативів ...16 10. Ветеринарно-санітарні вимоги щодо збору та первинної обробки молока закупівельним пунктом молочного кооперативу...17 11. Прикінцеві положення...15 Додатки ...18
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18029
References (Ukraine): Закон України “Про сільськогосподарську кооперацію” N 469/97-ВР від 17 липня 1997 року зі змінами від 19.05.2011 р.
Закон України “Про кооперацію” N 1087-IV від 10 липня 2003 року зі змінами від 15.04.2014 р.
Закон України “Про молоко та молочні продукти”. N 1870-IV від 24 червня 2004 року зі змінами від 12.02.2015 р.
Закони України ”Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини”, N 2809-IV 6 вересня 2005 р.
ДСТУ 3662-97 Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі.
ГСТУ 46.069-2003. Молоко коров’яче незбиране первинне оброблення, зберігання і транспортування. Основні вимоги.
Постанова (ЄС) №852/2004 Європейського Парламенту та Ради від 29.04.2004р. щодо гігієни харчової продукції.
Content type: Learning Object
Other
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Metodychka_mol_kooperatyvy_1.doc156 kBMicrosoft WordИзглед/Отваряне
Metodychka_mol_kooperatyvy_1.djvu171,9 kBDjVuИзглед/Отваряне
Metodychka_mol_kooperatyvy_1.pdf374,71 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
Metodychka_mol_kooperatyvy_1__COVER.png95,04 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Εργαλεία διαχειριστή