霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17605
Title: | Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання |
Authors: | Рибак, Ольга Миколаївна Rybak, Olga Сторож, Людмила Анатоліївна Storosh, Ludmyla |
Affiliation: | к.т.н.,доц. Рибак О.М., доцент кафедри харчової біотехнології і хімії, Сторож Л.А., старший викладач кафедри харчової біотехнології і хімії |
Bibliographic description (Ukraine): | Рибак О.М. Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання / О.М. Рибак, Л.А. Сторож. Тернопіль, В-во ТНТУ, 2015. – 60 с. |
Issue Date: | 22-八月-2016 |
Date of entry: | 22-八月-2016 |
Publisher: | ТНТУ |
Keywords: | технології молока курсовий проект харчові технології методичні вказівки |
Number of pages: | 60 |
Description: | Призначення даних методичних вказівок – допомогти студентам у виконанні курсового та дипломного проектів, ознайомити із загальними вимогами з оформлення роботи відповідно до вимог ЄСКД, не позбавляючи студентів самостійності й творчої ініціативи. Методичні вказівки розглянуті й затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол No 4 від 26 листопада 2015 року. Схвалено й рекомендовано до друку на засіданні методичної ради факультету машинобудування та харчових технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол No 2 від 4 грудня 2015 року. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17605 |
Copyright owner: | Рибак О.М., 2016 Сторож Людмила Анатоліївна, 2016 |
References (Ukraine): | Відомчі норми технологічного проектування підприємств по переробці молока. Мінсільгосппрод України ВНТП-АПК-24.06. К. – 2006. – 105 с. Инструкция о составе, порядке разработки, согласования и утверждения проектно-сметной документации на строительство предприятий, зданий и сооружений. – М.: ЦИТП Гостстроя, 1986.– 40 с. Инструкция по расчету производственных мощностей предприятий молочной промышленности. – М.: 1987. – 92 с. Нормы технологического проектирования предприятий молочной промышленности. – М.: 1986. – 104 с. Державні санітарні правила для молокопереробних підприємств. ДСП 4.4.4011-98. Ростроса Н.К., Мордвинцева П.В. Курсовое и дипломное проектирование предприятий молочной промышленности. – М.: ВО Агропромиздат, 1989. – 301 с. Степанов В.М., Полянский В.К., Сысоев В.В. Проектирование предприятий молочной промышленности с основами САПР. – М.: ВО Агропромиздат, 1989. – 207 Голубева Л.В.. Проектирование предприятий молочной отрасли с основами промстроительства. – СПб.: ГИОРД, 2010. – 288 с. Шалигына О.М., Костенко Т.П., Ромоданова В.О. Визначення енергозатрат на підприємствах молочної промисловості. Київ, НМК. 1990. – 91 с. Молоко та молочні продукти: Нормат. документи: Довід. /За ред. В.Л.Іванова. – Л.: НІЦ Леонорм, 2000. – У 3-х т. – 402 с. Скорченко Т.А., Поліщук Г.Є., Грек О.В., Кочубей О.В. Технологія незбираномолочних продуктів. – Навчальний посібник. – Вінниця: Нова книга, 2005. – 264с. Скорченко Т.А. Технологія молочних консервів. – К: НУХТ, 2007 – 232 с. Грек О.В., Поліщук Г.Є., Онопрійчук О.О. Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: Навч. посіб. –К.: НУХТ, 2010. – 258 с. Тихомирова Н.А. Технология и организация производства молока и молочних продуктов. – М.: ДеЛи принт, 2007. – 560 с. Поліщук Г.Є., Ґудзь І.С. Технологія морозива. – К.: Фірма«ІНКОС», 2008. Грек О.В., Скорченко Т.А. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів. Навч.посібн. – К.: НУХТ, 2009 – 235 с. Поліщук Г.Є., Бовкун А.О., Колесникова С.С. Технологія сиру: Навч.посібник. – К.: НУХТ, 2009. – 151 с. |
Content type: | Learning Object |
�蝷箔����: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs.pdf | Методичні вказівки | 2,56 MB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs.djvu | 1,83 MB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs__COVER.png | 143,22 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�