Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання 428

Всього відвідувань на місяць

квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024 вересня 2024 жовтня 2024
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання 2 6 6 13 7 33 2

Звантажень файлу

Переглядів
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs.pdf 5674
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs.djvu 91
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs__COVER.png 42

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 192
Україна 70
Netherlands 35
Germany 34
China 30
Belgium 13
Sweden 9
Ireland 7
Australia 5
Russia 5

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Louisville 38
Mountain View 28
Kiev 18
Ternopil 16
Dublin 5
Hanoi 5
Hefei 5
Menlo Park 5
Andover 4