閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання 515

月別閲覧数

6月 2025 7月 2025 8月 2025 9月 2025 10月 2025 11月 2025 12月 2025
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання 28 1 5 8 1 6 1

ファイルダウンロード数

件数
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs.pdf 5968
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs.djvu 99
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs__COVER.png 42

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 260
ウクライナ 72
オランダ 38
ドイツ 34
中華人民共和国 30
ベルギー 13
スウェーデン 10
アイルランド 9
オーストラリア 7
ロシア 5

都市別閲覧数

件数
San Ramon 55
Mountain View 49
Louisville 38
San Mateo 28
Kiev 19
Ternopil 17
Dublin 5
Hanoi 5
Hefei 5
Menlo Park 5