Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання 507

Всього відвідувань на місяць

квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання 4 16 28 1 5 8 0

Звантажень файлу

Переглядів
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs.pdf 5947
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs.djvu 98
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs__COVER.png 42

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 254
Україна 72
Netherlands 37
Germany 34
China 30
Belgium 13
Sweden 10
Ireland 9
Australia 7
Russia 5

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Mountain View 46
Louisville 38
San Mateo 28
Kiev 19
Ternopil 17
Dublin 5
Hanoi 5
Hefei 5
Menlo Park 5