Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання 493

Всього відвідувань на місяць

січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання 1 8 5 4 16 28 0

Звантажень файлу

Переглядів
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs.pdf 5924
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs.djvu 97
kurs_i_dypl_proektuvannja_4_kurs__COVER.png 42

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 244
Україна 71
Netherlands 37
Germany 34
China 30
Belgium 13
Sweden 10
Ireland 9
Australia 7
Russia 5

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Mountain View 42
Louisville 38
San Mateo 27
Kiev 19
Ternopil 16
Dublin 5
Hanoi 5
Hefei 5
Menlo Park 5