Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» 617

Total Visits per Month

五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025 十一月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» 5 39 4 38 4 0 4

File Downloads

Views
metodychka.pdf 1597
metodychka.djvu 63
metodychka__COVER.png 30

Top Country Views

Views
美国 322
乌克兰 73
中国 60
德国 37
荷兰 37
法国 17
爱尔兰 11
比利时 9
加拿大 8
越南 6

Top City Views

Views
San Mateo 112
San Ramon 55
Louisville 37
Mountain View 32
Kiev 20
Zhengzhou 20
Dnepropetrovsk 8
Dublin 5
Hanoi 5
Odessa 5