Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» 559

Total Visits per Month

十二月 2024 一月 2025 二月 2025 三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» 6 3 4 47 11 5 31

File Downloads

Views
metodychka.pdf 1583
metodychka.djvu 50
metodychka__COVER.png 30

Top Country Views

Views
美国 276
乌克兰 73
中国 59
荷兰 37
德国 35
法国 17
爱尔兰 11
比利时 9
加拿大 8
越南 5

Top City Views

Views
San Mateo 81
San Ramon 55
Louisville 37
Mountain View 31
Kiev 20
Zhengzhou 20
Dnepropetrovsk 8
Dublin 5
Hanoi 5
Odessa 5