閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» 571

月別閲覧数

2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» 4 47 11 5 39 4 0

ファイルダウンロード数

件数
metodychka.pdf 1583
metodychka.djvu 51
metodychka__COVER.png 30

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 281
ウクライナ 73
中華人民共和国 59
オランダ 37
ドイツ 35
フランス 17
アイルランド 11
ベルギー 9
カナダ 8
ベトナム 6

都市別閲覧数

件数
San Mateo 84
San Ramon 55
Louisville 37
Mountain View 32
Kiev 20
Zhengzhou 20
Dnepropetrovsk 8
Dublin 5
Hanoi 5
Odessa 5