閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» 617

月別閲覧数

5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025 9月 2025 10月 2025 11月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» 5 39 4 38 4 0 4

ファイルダウンロード数

件数
metodychka.pdf 1597
metodychka.djvu 63
metodychka__COVER.png 30

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 322
ウクライナ 73
中華人民共和国 60
ドイツ 37
オランダ 37
フランス 17
アイルランド 11
ベルギー 9
カナダ 8
ベトナム 6

都市別閲覧数

件数
San Mateo 112
San Ramon 55
Louisville 37
Mountain View 32
Kiev 20
Zhengzhou 20
Dnepropetrovsk 8
Dublin 5
Hanoi 5
Odessa 5