Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» 571

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» 4 47 11 5 39 4 0

Звантажень файлу

Переглядів
metodychka.pdf 1583
metodychka.djvu 51
metodychka__COVER.png 30

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 281
Україна 73
China 59
Netherlands 37
Germany 35
France 17
Ireland 11
Belgium 9
Canada 8
Vietnam 6

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 84
San Ramon 55
Louisville 37
Mountain View 32
Kiev 20
Zhengzhou 20
Dnepropetrovsk 8
Dublin 5
Hanoi 5
Odessa 5