Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» 617

Всього відвідувань на місяць

травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» 5 39 4 38 4 0 4

Звантажень файлу

Переглядів
metodychka.pdf 1597
metodychka.djvu 63
metodychka__COVER.png 30

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 322
Україна 73
China 60
Germany 37
Netherlands 37
France 17
Ireland 11
Belgium 9
Canada 8
Vietnam 6

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 112
San Ramon 55
Louisville 37
Mountain View 32
Kiev 20
Zhengzhou 20
Dnepropetrovsk 8
Dublin 5
Hanoi 5
Odessa 5