Статистика
Відвідувань загалом
| Переглядів | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» | 617 |
Всього відвідувань на місяць
| травня 2025 | червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | вересня 2025 | жовтня 2025 | листопада 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» | 5 | 39 | 4 | 38 | 4 | 0 | 4 |
Звантажень файлу
| Переглядів | |
|---|---|
| metodychka.pdf | 1597 |
| metodychka.djvu | 63 |
| metodychka__COVER.png | 30 |
Найбільше переглядів за країнами
| Переглядів | |
|---|---|
| United States | 322 |
| Україна | 73 |
| China | 60 |
| Germany | 37 |
| Netherlands | 37 |
| France | 17 |
| Ireland | 11 |
| Belgium | 9 |
| Canada | 8 |
| Vietnam | 6 |
Найбільше переглядів за містами
| Переглядів | |
|---|---|
| San Mateo | 112 |
| San Ramon | 55 |
| Louisville | 37 |
| Mountain View | 32 |
| Kiev | 20 |
| Zhengzhou | 20 |
| Dnepropetrovsk | 8 |
| Dublin | 5 |
| Hanoi | 5 |
| Odessa | 5 |