Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693
| Título : | Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт |
| Autor : | Мельнічук, Оксана Євстахівна Гащук, Олександра Ізидорівна Юкало, Володимир Глібович Покотило, О.С. Сельський, Володимир Романович |
| Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Г. Юкало, О. С. Покотило, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 28 с. |
| Fecha de publicación : | 2010 |
| Date of entry: | 7-jun-2012 |
| Editorial : | ТНТУ ім. І.Пулюя |
| Palabras clave : | 8.05170107 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
| Resumen : | Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт випускниками факультету переробних і харчових виробництв (спеціальність 8.091706 - Технологія зберігання, переробки і консервування плодів і овочів) мають на меті представити магістранту основні вимоги щодо структури, змісту основних частин, оформлення магістерської роботи. |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693 |
| Content type: | Learning Object |
| Aparece en las colecciones: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit__2010.pdf | 219,99 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit_2010__COVER.png | 42,8 kB | image/png | Visualizar/Abrir | |
| Metodychni_rekondaciji_do_vykonannja_magisterskyh_robit_2010.djvu | 134,24 kB | DjVu | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador