Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693

Заглавие: Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт
Автори: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Юкало, Володимир Глібович
Покотило, О.С.
Сельський, Володимир Романович
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Г. Юкало, О. С. Покотило, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 28 с.
Дата на Публикуване: 2010
Date of entry: 7-Юни-2012
Издател: ТНТУ ім. І.Пулюя
Ключови Думи: 8.05170107
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Резюме: Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт випускниками факультету переробних і харчових виробництв (спеціальність 8.091706 - Технологія зберігання, переробки і консервування плодів і овочів) мають на меті представити магістранту основні вимоги щодо структури, змісту основних частин, оформлення магістерської роботи.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693
Content type: Learning Object
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти