Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1606

Заглавие: Дослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруванням
Автори: Кравець, Олег Ігорович
Шинкарик, Марія Миколаївна
Shynkaryk, Mariia
Bibliographic description (Ukraine): Кравець О.І., Шинкарик М.М. Дослідження впливу температури сироватки на процес її очистки фільтруванням.// Сільськогосподарські машини . Збірник наукових статей. Вип.. 18,Ред.-видав. Від. Луцького НТУ, Луцьк, 2009, с.201-205.
Дата на Публикуване: 2009
Date of entry: 28-Мар-2012
Издател: Луцький НТУ
UDC: 621.326
Ключови Думи: сирна пилюка
фільтрування
адгезія
Резюме: В статті проаналізовані шляхи підвищення ефективності технологічного процесу відділення білкової пилюки від сироватки. Проведенні дослідження впливу температури на величину адгезійної взаємодії, що виникає між молочним білком та фільтрувальною поверхнею, та на величину пенетрацї (проникнення). Зроблені висновки щодо можливості використання температури з метою регулювання адгезійної міцності та пенетрацї.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1606
Content type: Article
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Nástroje administrátora