このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1606

完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігоровичuk
dc.contributor.authorШинкарик, Марія Миколаївнаuk
dc.contributor.authorShynkaryk, Mariia-
dc.date.accessioned2012-03-28T13:34:09Z-
dc.date.available2012-03-28T13:34:09Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКравець О.І., Шинкарик М.М. Дослідження впливу температури сироватки на процес її очистки фільтруванням.// Сільськогосподарські машини . Збірник наукових статей. Вип.. 18,Ред.-видав. Від. Луцького НТУ, Луцьк, 2009, с.201-205.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1606-
dc.description.abstractВ статті проаналізовані шляхи підвищення ефективності технологічного процесу відділення білкової пилюки від сироватки. Проведенні дослідження впливу температури на величину адгезійної взаємодії, що виникає між молочним білком та фільтрувальною поверхнею, та на величину пенетрацї (проникнення). Зроблені висновки щодо можливості використання температури з метою регулювання адгезійної міцності та пенетрацї.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЛуцький НТУuk
dc.subjectсирна пилюкаuk
dc.subjectфільтруванняuk
dc.subjectадгезіяuk
dc.titleДослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруваннямuk
dc.typeArticleuk
dc.subject.udc621.326uk
出現コレクション:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
M_Shynkaryk-Doslidjennja_vplyvu_Lutsk_2009.pdf455,72 kBAdobe PDF見る/開く
M_Shynkaryk-Doslidjennja_vplyvu_Lutsk_2009.djvu45,7 kBDjVu見る/開く
M_Shynkaryk-Doslidjennja_vplyvu_Lutsk_2009__COVER.png301,57 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール