Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1606
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | uk |
dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | uk |
dc.contributor.author | Shynkaryk, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2012-03-28T13:34:09Z | - |
dc.date.available | 2012-03-28T13:34:09Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Кравець О.І., Шинкарик М.М. Дослідження впливу температури сироватки на процес її очистки фільтруванням.// Сільськогосподарські машини . Збірник наукових статей. Вип.. 18,Ред.-видав. Від. Луцького НТУ, Луцьк, 2009, с.201-205. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1606 | - |
dc.description.abstract | В статті проаналізовані шляхи підвищення ефективності технологічного процесу відділення білкової пилюки від сироватки. Проведенні дослідження впливу температури на величину адгезійної взаємодії, що виникає між молочним білком та фільтрувальною поверхнею, та на величину пенетрацї (проникнення). Зроблені висновки щодо можливості використання температури з метою регулювання адгезійної міцності та пенетрацї. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Луцький НТУ | uk |
dc.subject | сирна пилюка | uk |
dc.subject | фільтрування | uk |
dc.subject | адгезія | uk |
dc.title | Дослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруванням | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.subject.udc | 621.326 | uk |
Aparece en las colecciones: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
M_Shynkaryk-Doslidjennja_vplyvu_Lutsk_2009.pdf | 455,72 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
M_Shynkaryk-Doslidjennja_vplyvu_Lutsk_2009.djvu | 45,7 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
M_Shynkaryk-Doslidjennja_vplyvu_Lutsk_2009__COVER.png | 301,57 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador