Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1606

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігоровичuk
dc.contributor.authorШинкарик, Марія Миколаївнаuk
dc.contributor.authorShynkaryk, Mariia-
dc.date.accessioned2012-03-28T13:34:09Z-
dc.date.available2012-03-28T13:34:09Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКравець О.І., Шинкарик М.М. Дослідження впливу температури сироватки на процес її очистки фільтруванням.// Сільськогосподарські машини . Збірник наукових статей. Вип.. 18,Ред.-видав. Від. Луцького НТУ, Луцьк, 2009, с.201-205.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1606-
dc.description.abstractВ статті проаналізовані шляхи підвищення ефективності технологічного процесу відділення білкової пилюки від сироватки. Проведенні дослідження впливу температури на величину адгезійної взаємодії, що виникає між молочним білком та фільтрувальною поверхнею, та на величину пенетрацї (проникнення). Зроблені висновки щодо можливості використання температури з метою регулювання адгезійної міцності та пенетрацї.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЛуцький НТУuk
dc.subjectсирна пилюкаuk
dc.subjectфільтруванняuk
dc.subjectадгезіяuk
dc.titleДослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруваннямuk
dc.typeArticleuk
dc.subject.udc621.326uk
Koleksiyonlarda Görünür:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları