กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13991

ชื่อเรื่อง: Розвиток конкуренції в ресторанному господарстві
ผู้แต่ง: Гординський, А.
Affiliation: Львівська комерційна академія
Bibliographic description (Ukraine): Гординський А. Розвиток конкуренції в ресторанному господарстві / Гординський А. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т., 2009 — Том 2. — С. 97. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description (International): Hordinskii A. (2009) Rozvytok konkurentsii v restorannomu hospodarstvi. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 2, pp. 97 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 2
วันที่เผยแพร่: 23-เมษ-2009
Date of entry: 13-มีน-2016
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
UDC: 339.137.2
640.1
Page range: 97
Start page: 97
End page: 97
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13991
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2009v2_Hordinskii_A-Rozvytok_konkurentsii_v_restorannomu_97.pdf120,25 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2009v2_Hordinskii_A-Rozvytok_konkurentsii_v_restorannomu_97.djvu16,56 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2009v2_Hordinskii_A-Rozvytok_konkurentsii_v_restorannomu_97__COVER.jpg243,27 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น