Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13991

Tytuł: Розвиток конкуренції в ресторанному господарстві
Authors: Гординський, А.
Affiliation: Львівська комерційна академія
Bibliographic description (Ukraine): Гординський А. Розвиток конкуренції в ресторанному господарстві / Гординський А. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т., 2009 — Том 2. — С. 97. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description (International): Hordinskii A. (2009) Rozvytok konkurentsii v restorannomu hospodarstvi. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 2, pp. 97 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 2
Data wydania: 23-kwi-2009
Date of entry: 13-mar-2016
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
UDC: 339.137.2
640.1
Zakres stron: 97
Główna strona: 97
Strona końcowa: 97
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13991
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi